Sade tadı hiç güzel değil. Sarımsak ve limonla ezip meze yapıyorum, lanet varsa onu da koyuyorum. Ekmeğe sür ye
Çalışmışsın bişey olmaz. Ben dolma yaptımA101 de 4.90 a düşmüş. Kooooooşşşş bir poşet aldım
Sabah evi mutfağı topladım, sınav görevim vardı ona gittim. Geldim koltukta uyumuşum şimdi uyandım iğrenç
Aa bak bebiş için çok iyi diyorlar ek gıdaya geçince ben tadını dahi bilmem hiç yemedim.Sade tadı hiç güzel değil. Sarımsak ve limonla ezip meze yapıyorum, lanet varsa onu da koyuyorum. Ekmeğe sür ye
Labne beLanet ne gıekmeğe süreceksek ne anlamı var ben onu diyet şeysi sanıyordum
Nalet gitsin der gibi
Böyle de olur sade sevmiyorum ama ekşili güzel oluyorEki Görüntüle 3065944
Ezmiyorum ben böyle dilimliyorum daha güzel oluyor. Aynı dediğin gibi zeytinyağı limon kekik pulbiber tuz koyuyorum kahvaltılık olarak
Yerleştin mi tamamenHayırlı akşamlar hanımlar ve sonunda aranizdayim
Çok şükür yerleştim bugün bitti, ufak tefek birseyler kaldı onlarda hallolur rutin işlerle birlikteYerleştin mi tamamen
Büyük işler bitmiş ya aynen öyleÇok şükür yerleştim bugün bitti, ufak tefek birseyler kaldı onlarda hallolur rutin işlerle birlikte
Sağlıkla mutlulukla oturun inşallah canımÇok şükür yerleştim bugün bitti, ufak tefek birseyler kaldı onlarda hallolur rutin işlerle birlikte
Çok teşekkür ederimSağlıkla mutlulukla oturun inşallah canım
İyiyim efser bi ayağım dışarda kaldı bugün gelemedim
İyi yapmışsın valla kızla bizde attık bugün dışarıyaİyiyim efser bi ayağım dışarda kaldı bugün gelemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?