Bende çıkmak istiyorum bugün evde durasım yok işleri yolluna koyayım belki kızla çıkarımNegooooo bende yokum 2-3 saate atiyorum disari
Maşallah bravo sana gerçekten hızlı Gonzalessin sen.Selam caanlarokuyamıyorum bildirim yapip kacicam
Sabah 9 da kalktım
Kahvaltı hazırladım
Sonrası
Mutfak toplandi
Bulaşık Makinesi çalıştirildi
Karnıyarık yapıldı
Makarna yapıldı
Kıymalı pırasa yapıldı
Bulaşık Makinesi boşaltıldı
Ocak dolaplar tezgah lavabo silindi
Elde yemek yapılan bulaşıklar yıkandı yerleştirildi .
Dolmalık lahana haşlandı buzluğa atıldı
WC banyo paspaslari yıkandı asıldı
Eltimde odalarla WC banyo yıkadı sildi
Şimdilik bu kadar eltimin kızı da kahve yapcak oh mis
Teneffus Zili , Nego
Sana da maşallah canisi sende neler yapmışsınMaşallah bravo sana gerçekten hızlı Gonzalessin sen.Karnı yarığı ne ara yaptın da bi de üzerine makarna ve de pırasa yapmışsın maşallah diyeyim.:) Bende güzel bi kahvaltı hazırladım karışık kızartma yaptım. Yumurta haşladım poğaça simit ısıttım ama kardeşim doğru düzgün birşey yemedi. Oğlanla ben yaptık kahvaltımızı bi güzel. Sofra toparlandı masa köpürtülüp silindi. Yerleri de elimle sildim. Kıza biraz yumurta verdim mama sandalyesinin önünü çıkarıp yıkadım. Bulaşıklar makineye atıldı çalıştırıldı. Elde yıkanacakları yıkadım. Ocağı sildim. Çamaşırlar toplandı sepette beni bekliyorlar. Duş aldım oğlanı hazırladım yeğenimin doğum günü var toplanacağız. Mutfağı da odayıda gırgırladım.Kızı uyuttum hazırlanacağım uyanınca onuda hazırlar çıkarız.
Çok şükür iyim canım ☺ gelmiş geçmiş olsunİyiyim sağol canım, sen nasılsın? Ameliyat güzel geçti, şükür
Dedi ve önce gezmeye gitti yeni geldiÇoook güzel temizlik yapasım var hemen yapıp sonra bir yerlere gidelim
Ohhh sefan olsunDedi ve önce gezmeye gitti yeni geldi
He canım he senin ne işin var profillerde bdv de geyikteNegooooo bende yokum 2-3 saate atiyorum disari
Başım ağrıdı çok fena pek sefam olamadıOhhh sefan olsun
Geçmiş olsun negom.Başım ağrıdı çok fena pek sefam olamadı
Bulaşık makinesini boşaltılm
Konsola konacakları (misafirlik) ayırdım
Yıkanan misafir Çatal kaşık vs parlattım
poğaça mayaladım bir tepsinin şeklini verdim
Tezgahta biriken bulaşıkları makineye teptim
mutfağın çöpünü çıkardım
elde yıkanacakları yıkadım
poğaça için maydanoz peynir karışımı hazırladım
Kem gözlere geldimGeçmiş olsun negom.
İyi ki bi önceliği gezmeye verdin. Anlaşıldı senin dna nda gezmek yok
Oy küsme bebeyim ❤ toparlıycam ayrıca yazıcam sana inşBen sana küsüm artık saldın kendini iş yapmıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?