Ben o yüzden direk içine fırlatıyorum tabletiYa ikidir bulaşık makinesi bitiyo deterjan sepete yapışmış tam erimemiş amaaan
Bende deterjan gözünü kullanmıyorumBen o yüzden direk içine fırlatıyorum tableti
Ben o yüzden direk içine fırlatıyorum tableti
Hele aykırı hareketlere bakBende deterjan gözünü kullanmıyorum
Bi sen bi ben kurallara uyanHele aykırı hareketlere bak
Hayır mis gibi yıkıyordu 4 sene oluyo makineyi kullanalı geçen haftadan beri nolduysaBi sen bi ben kurallara uyan
Sen bi tane daha kız çocuk edendeYıkadıgım çamaşırları katladım kendi çamaşırları yerine koydum
Sıra kızın odasına geldi. Yarabbi ne zaman bulunacak çocuk büyüdüğü zaman büyüyen kıyafetler.
Negoooooooooooooo sen beni etiket yaptin da gormedik mi negoooooooooEtiket yap etiket sanki kendi benim her mesajımı okuyor
Naptin la bardaga
Negooooooooo yoklugunda dualari bile tuhaf ediyorum NegoooooooooAllahım sen niye eksik tuhaf dua ediyorsun acabaaa
Tovbe estağfurullah tovbeeeeeNegooooooooo yoklugunda dualari bile tuhaf ediyorum Negooooooooo
Yarabbi benim suçum yok hep nego yüzündenTovbe estağfurullah tovbeeeee
Ya bilmiyorum ama inan sadece yegenimi merak ederim daha bi allahin kuluna foto at su bu demedim. 5 yıldır sohbetim olmayan arkadasim foto istedi saka gibi ya. Bu merak duygusu asiri itici geliyor bana. Ablam der anlarim kuzen der yine anlarim da abi senede 1 konustugum arkadas da foto istemesin ya. Meraktan oldugu cok belliVar öyle benim çevremde de dediğin gün hastalanıyorum yemin ederim bak.Resmen kaçmaya başladım kişiden.Ben kuzenimden, kardeş gibi büyüdüğümüz için doğum yaptığında foto istemiştim kimseye göstermem demiştim sebepte merak ediyorsun kardeşinin çocuğu olmuş vay be diyorsun ne ara büyüdüde anne oldu diye duygulanıyorsun.☺ O da tabi bana hiç sıkıntı etmeden göndermişti.Grubumuzda merak ettiklerinde atmışlığımız oluyor.Öyle doğar doğmaz asla katmam resim bayramda babasıyla bi foto paylaştım.Bunca zaman sonra benim de elimde değil yahu göze sokmak istemiyorum tedirgin olurum.
Yok kiz o yesil degil mavi gozun nazari deger derler. Boyle boncuk gibi maviler varya. Onlara derler. Ama anne olarak bizkm de nazarimjz degiyordur bol bol okurum bende insallahJES yeşil gözlülerin nazarı çok olurmuş deniyor doğru mu bu Benim gözlerim yeşil çocukların birşeyi olunca içimden geçirdiğim şeye de maşallah barekallah diyorum
Sırf psikolojimi rahatlatmak içşn tüm küçülenleri veriyorumSen bi tane daha kız çocuk edende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?