Düzenli Evimiz & Hayatımız

Tamam bebek ben varım

Selam kizlar ancak yazabildim kalabalk vs vs yaptiklarim
Sabah 9 a kalktım
Kahvalti hazırladım
Mutfak toplandi bulaşık Makinesi çalıştirildi
Karnıyarık
Taze fasulye
Pilav
Yaptım çoğu sobada
Bulaşık Makinesi bitti boşalttım .
Ocak yerler silindi
Supurmeyi hala yaptı
Bende çay ve yemek sonrası bulaşıklari tekrar dizdim ve makineyi çalıştırdım boşalttım çay bardaklarini yerleştirdim
Ancak yattı herkes
Yarın saat 10.20 de inicem
Önce araştırma Hastanesi'nde tüp bebek rapor ve ilaçlari yazilcak sonra da ilaç temini için eczacıyı Arıcam ve anneme gecicem 5 /6 arası eczaneye ugricam. Ve köye cikcam eltimler ve halada ben gelmeye yakın gitcekler
Bugün ve yarın bu şekilde
Neyse ki hala bu sefer evi beğendi
Temiz ev aferin dedi
Son dakika babaneden yarın ilaç vs ne kadar tutcagini bilmediğimden en az 2 bin ver dedim suratıma atmadığı kaldı sanki harcayıp bitircem
5500 maaş oldu da para artmıyor
Marketten azıcık. Bişi alıyor vs
Ki arabayi doldurdum taşırdim hala az ve ne kadarlikmis vs
Halamın ve eltimin yanında açtı konuyu amcamla yaptım beraber fişleri de duruyor dedim
Yok yok diyor
Pahalı herşey vs dedi güya hala ona bile inanmadi kafasinda hala ben para saklıyorum nerden ciktigsa
Ben para yettiremiyorum kaldı ki saklayim
Gece gece yüreğime ateş düşürdü yine
Ne zaman pazar yapsam bu kadarxik şey mi yok bilmem ne
Kafasında kurmuş bikere değişmiyor
Allah biliyor ben 500.tl artır dediği halde 500 daha çektim avans o bile şekere patatese gitti
260.tl saydım eline gözü doymadı hala toprak doyursun nediim Allah biliyor beni
İçim yanıyor o psikolojik baskı yetiyor ama kizi da ikna edemedi ben ne yapayım ne düşünürse düşünsün
Tedaviye başladığımada pisman ediyor ah sorcaktim ne zaman istesek başlasam mi diye unuttu aptal.kafam
Bı de kocam için urologa gitcektik 4 gün sonra belki de iptal ettircem tüp bebk bitince başlarım belki bilmiyorum of xildirca.m
Nego Teneffus Zili özledim topigi

yatağımı topladım
bebeyle ilgilendim (emzirme,yedirme, alt değişimi)
akşam yemeği için kabak, kahvaltı için patates kızarttım
tuvalet , banyo , mutfağın çöpünü çıkardım kapının önündeki büyük çöpü de değiştirdim işe giden kocanın eline tutuşturdum
Doğumdan sonra geçmeyen cilt lekelerim için krem vs almıştım dün geldi sabah güneş kremi içerikli olanı sürdüm
tezgahta kalan çay bulaşıklarını makineye doldurup çalıştırdım
kızartma yaparken çıkan dağınıklığı topladım, bulaşıkları elde yıkadım
bebeyi uyutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…