- 8 Nisan 2017
- 57.260
- 306.871
- 698
Ödev çok güzel dışarı çıkacam vaktim olursa yaparım insallahSesi çıkmayan hanımlar ses verin arada.
20 mayıs ödevi
Ivır zıvır çekmecesi,kutusu düzenlemek.
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Ziya
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@yorgun anneanne
@mimesis
@Teneffus Zili
@Efser
D u t
i p e k
@Selizay
Eva
Tubismavis
@Anka
@A R Y A
@Lalalala1
Minik Duduklu Tencere
Taşındım ıvır zıvır cekmecesinjn icindekiler hala küçük bi kolidebu odevler cok iyi oldu bana
daha ojcede kiliti takili kaldi ama sabah uyandigim da acilmistibenim camasir makinasinin kilidi acilmiyor kapak acamiyorumdun bayagi ugrastik hatta esim on kapak kosmini acmaya calisti ama yine vasaramadik
simdi baska programda yine calistirdim umarim olur
Kelebeğede ağzını bozdurduk vış@Selizay ulan badimm dün yazmadın ne yaptın badiiim
gecmis olsunGünaydın canlar hayırlı cumalar
Erken indim anneme gecicem 1 e kadar vakit geçirirm ya da 2/ ye kadarraporu alır ilaç yazdıririm çıkarım ilaçları sipariş veririm 5 gibi de köye çıkarım yine
Yaa neden arkanı döndün amaaa ,
Geçmesin kuzum.gecmis olsun
Çocukların giysi dolabı her zaman ıvır zıvır doldurur. bakalım kaç paket bisküvi çıkacakSesi çıkmayan hanımlar ses verin arada.
20 mayıs ödevi
Ivır zıvır çekmecesi,kutusu düzenlemek.
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Ziya
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@yorgun anneanne
@mimesis
@Teneffus Zili
@Efser
D u t
i p e k
@Selizay
Eva
Tubismavis
@Anka
@A R Y A
@Lalalala1
Minik Duduklu Tencere
rabbim guzel haberler aldirsin hep ozamanGeçmesin kuzum.tüp bebk raporu çıkcak bugün tüp bebek ilaçlarını yazdırıp eczacıya sipariş vericem
Abur cubur dolabıÇocukların giysi dolabı her zaman ıvır zıvır doldurur. bakalım kaç paket bisküvi çıkacak
bizde hic olmaz kalmaz cunkuAbur cubur dolabı
Büyüdü mü ikizlerrabbim guzel haberler aldirsin hep ozamanbende 15 sene sonra gelen ikizlerin teyzesiyim az bucuk biliyorim o seruveni
Vallahi ya benim oğlanın cepten yeme fantezisi var gizli gizli cebe dolduruyor herşeyi çok korkunçAbur cubur dolabı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?