Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydınn🥰💜
Nego Nego Geçmiş olsun canım🌸
23 mayıs ödevi

📌Aspiratör, davlumbaz hangisi varsa silmek.
📌Beyaz eşyaların yüzünü silmek.
📌Çamaşır katlayıp yerleştirmek (bunu sık sık vericem çoğu kişi bekletiyor 👀)

@kk birinci noteri
Bonus Bonus
Aktif Lora Aktif Lora
M Musluk Suyu
@Ziya
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
Levaiz Levaiz
@yorgun anneanne
mimesis mimesis
Teneffus Zili Teneffus Zili
Efser Efser
@D u t
@N u r
@Selizay
@-Erva-
@Tenyearslatermavi
Anka Anka
@A R Y A
@Lalalala1
@Minik Meleklerim
Anneme geldim kaptanım bugün genel bi temizlik yaparım:) Ama asıl evime gitme zamanı yaklaştıkça içimi saracak korkuyu düşünüyorum😀

Evettttttttttt naptım ev bildigimiz ahırda farksızdı
Evş topladım
Yatakları topladım
Eşimin iş kıyafetlerini kışlık yazlık ayırdım kaldırdım
Kahvaltı yaptık mutfağı topladım

Ben bu işler temizligiş hızlı yapayım diye sabahtan yaptım Fekat ev şuan ev gözüme temz gelyor :D hep böyle olur zaten :D

Çayım bitti garnım şişti kalkıyorum

bugs-bunny-looney-tunes.gif

Bunu yazmıştım :D

Evettttttttttt naptım ev bildigimiz ahırda farksızdı
Evş topladım
Yatakları topladım
Eşimin iş kıyafetlerini kışlık yazlık ayırdım kaldırdım
Kahvaltı yaptık mutfağı topladım

Ben bu işler temizligiş hızlı yapayım diye sabahtan yaptım Fekat ev şuan ev gözüme temz gelyor :KK70: hep böyle olur zaten :KK70:
Aynen ev topluysa temizdir boş ver :D

Sabahtan çocukların çarşafları battaniyelerini yıkamaya başlamıştım. Makine bitti balkona serdim yenisini attım. 3. Posta. Daha 4 var sonra çamaşır ve bizim nevresim var:KK70: etrafı şöyle bi topladım. Yoruldum mola verdim:KK70:
Ay ben yazdım sandım. Ama ben kaç posta onu da hatırlamadım su an :D

İyi Gözlemleyin bizimkiler bayağı didişiyolardı yavru derdinde olmadım anlaşmasınlar dedimde ama sonra kafa göz yarınca bakdım ilişkileri nefrete dönüşmüş 😬kızımı zor ikna ettim bunlar burda hiç mutlu değil kendi eş seçimini kendileri yapsın diye 😒zor oldu ama kuşları olan bir tanıdığıma verdim o da yavru verdi bize 😍
Kuşlarda anlaşma anlaşamama gibi bir sorun var malesef bazısı anlaşmasada birbirlerine zarar vermiyolar kimi anlaşıyor kimide bizim gibi ayırmak zorunda kalıyolar o yüzden iyi gözlemleyin belki tüy dökümü olmuştur yada bir birlerini tımar ederken olmuştur :KK66:
Sağol canım söylerim iyi bi gözlem yapar artık.☺

Back
X