Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydınn🥰💜
Nego Nego Geçmiş olsun canım🌸

Anneme geldim kaptanım bugün genel bi temizlik yaparım:) Ama asıl evime gitme zamanı yaklaştıkça içimi saracak korkuyu düşünüyorum😀
Sağol canım. Eşin çok mu dağıtmıştır🤣

Çayım bitti garnım şişti kalkıyorum

bugs-bunny-looney-tunes.gif

Bunu yazmıştım :KK70:
Hem de vanessanın konusuna 🤣🤣

GÜNAYDIN kızlar :KK37: herkes erkenci bugün işlere girişmiş sanırım.Ben gece biraz rahatsızdım gaviscon içtim sabah bebiş uyuyunca biraz uyumuşum, kahvaltı hazırlayıp işlere başlarım artık.
Geçmiş olsun

Kizlar bebeğim yataktan düştü 2 gündür onu izledim doktor kontrol et dedi. Yazamadim haber de edemedim buraya bakmak aklıma gelmedi inanin. Rabbime binlerce şukur ki birsey olmadi. Yan düşmüştü zaten. Komodin hızını kesmis. Şükür şimdi eski halinde.
Oyyy çok geçmiş olsun canım, insan çok korkuyor benimkiler de düşmüştü 😕

Yalniz bana masallah deyin kizlar oyle serinkanli davrandim ki. Oglum da sakinlesti kendine daha cabuk geldi. Yarabbi bana hepboyle sakinlik metanet ver insallah. Ve en buyuk sikintimiz su 2 gundur olanlar kadar olur inşallahhhhh
Maşallah maşallah. Aminnn

Kizlar bebeğim yataktan düştü 2 gündür onu izledim doktor kontrol et dedi. Yazamadim haber de edemedim buraya bakmak aklıma gelmedi inanin. Rabbime binlerce şukur ki birsey olmadi. Yan düşmüştü zaten. Komodin hızını kesmis. Şükür şimdi eski halinde.
Geçmiş olsun

Back
X