Şekerim ben gizli yapmıyorum benim rutinim bu, sabah işlerim bitmiş olur, sizi beklersem akşam olur
Bebem iyiymiş çok şükür kızlar. Sadece balgam varmış. Allah razı olsun dua ettiniz.
Soğuk algınlığı şurubu verdi biraz inatçı bir balgam dedi. Bununla geçer inşallah dedi. Birde içerde bir kadın vardı. Ona biraz kızdı. Niye bebeklerinize et yedirmiyorsunuz dedi. Allah altı aydan sonra boşuna mı dış veriyor dedi. Ay o an kafam dank etti. Çünkü bende vermiyom.Ayyy çok sevindim, gözümüz aydınbalgam icin ne yapacaksın, söyledi mi
Soğuk algınlığı şurubu verdi biraz inatçı bir balgam dedi. Bununla geçer inşallah dedi. Birde içerde bir kadın vardı. Ona biraz kızdı. Niye bebeklerinize et yedirmiyorsunuz dedi. Allah altı aydan sonra boşuna mı dış veriyor dedi. Ay o an kafam dank etti. Çünkü bende vermiyom.
Gelmiş geçmiş olsun canımBebem iyiymiş çok şükür kızlar. Sadece balgam varmış. Allah razı olsun dua ettiniz.
Canım çok geçmiş olsun çok sevindim bize 6 ayda çift çekilmiş yağsız kıymayla çorbaya başlatmıştı acaba ondan mı bahsediyorSoğuk algınlığı şurubu verdi biraz inatçı bir balgam dedi. Bununla geçer inşallah dedi. Birde içerde bir kadın vardı. Ona biraz kızdı. Niye bebeklerinize et yedirmiyorsunuz dedi. Allah altı aydan sonra boşuna mı dış veriyor dedi. Ay o an kafam dank etti. Çünkü bende vermiyom.
Teşekkürler canımGelmiş geçmiş olsun canım
Galiba canım. Bende senin dediğin gibi yapayım hiç aklıma gelmemişti. Sade kemik suyu çorbalara azıcık koyuyodumCanım çok geçmiş olsun çok sevindim bize 6 ayda çift çekilmiş yağsız kıymayla çorbaya başlatmıştı acaba ondan mı bahsediyor
Bugün hiç bir iş yapmayarak günü noktaladim. Akşam oldu
Söz mü vermistimSenin mesain yarin, sözün var negoya
Söz mü vermistim
Sınıfın en tembel öğrencisinin en çalışkan olma ihtimali kaçtır sizce kızlarArtık sabahtan düzen oturtacaktın ya, hani sende ışık görmüştü negouydurmuyorum dimi
Kolay gelsin canımselamlar;
bugün işyerinde yoğundum giremedim, kovalarımı temizledim.
ben masa sandelye silmeyi seçiyorum ev ödevi olarak
Gözün aydın canımBebem iyiymiş çok şükür kızlar. Sadece balgam varmış. Allah razı olsun dua ettiniz.
ÜzdünSınıfın en tembel öğrencisinin en çalışkan olma ihtimali kaçtır sizce kızlar
Üzülme kız tamam yapacam. En çalışkan olacamKolay gelsin canım
Gözün aydın canım
Üzdün
Görev tanımlanmıştır çok şükür.26 Aralık Ödevi
Pencere önlerinin tozunu almak
Mutfak masa, sandalyelerini silmek
@Bonus
@hasbeenandgone
@Limonsuzzcay
@ladymadyninablasi
@Ayiyogi
terliksuu
@Delft
mavitosbik07
Ataayemi zeynepyu
Psidan
@Kirmizi pabuc
@Numanayse
@Bns
@xAnteros
E enenisa
@Dilos06
@Nur1835
@Lices_s
@Anka
zebekine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?