Valla ben yiyom yani. Almiyom. Dünyayı yiyom. Kaynanam, o kadar da yiyor diyor kilo da almıyor diyor eşime. Eşim biraz kiloluVe hala arkadaşız
Karnımı aciktirdiniz bı taraftan çayı koyum yavaş yavaş. Gece çikolatalı ekmek yiyom bende bszenleri
Ay onu izlemesi çok huzur veriyorKızlar bu hafta bime cam ketil geliyor bin deyince aklıma geldi. Mavi letli hemde
Ay cuma günü sabahinan koşup almam lazım. Çok istiyomAy onu izlemesi çok huzur veriyor
Ay onu izlemesi çok huzur veriyor
Yok o zaman fazla romantik oluyorDimi ışığı kapatacaksın
Ayyy az önce mutfak sandalyeleri gözüme pis geldi dedim ödev verilince silerim.26 Aralık Ödevi
Pencere önlerinin tozunu almak
Mutfak masa, sandalyelerini silmek
Bonus
@hasbeenandgone
@Limonsuzzcay
@ladymadyninablasi
@Ayiyogi
terliksuu
@Delft
mavitosbik07
Ataayemi zeynepyu
@Psidan
Kirmizi pabuc
@Numanayse
@Bns
M Musluk Suyu
@enenisa
@Dilos06
@Nur1835
@Lices_s
@Anka
@zebekine
Maratona gelecek benim gibi az becerikli hatunlar arıyorum ❤
Ben kızı almaya gidicem. Sonra öğle yemeği. Birde olsa olmaz miAynısını yazıcaktım şimdi 12:45 e kadar uygun mu? 15 dk da kızı hazırlar indiririm
Mugeyi izliyemiyom ben psikolojim bozuluyor. Her an her yerde kötü biri çıkacakmış gibiAyyy az önce mutfak sandalyeleri gözüme pis geldi dedim ödev verilince silerim.Müge yi izliyim.
Kız sende mi gizli gizli iş yapiyon.Ay benim mutfak sandalyeleri mi kızım cumartesi günü silmiştimasayı sileyim bende tuvaleti banyoyu temizledim bende mutfağa toparliycam :)
Bende izleyemezdim Esra Müge ruhum sıkılırdı. Lohusayken annem 40 gün yanımda kaldı baktım saat kovalıyorum.Mugeyi izliyemiyom ben psikolojim bozuluyor. Her an her yerde kötü biri çıkacakmış gibi
Bunların hepsi gizli temiz.Kız sende mi gizli gizli iş yapiyon.
Ben kızı almaya gidicem. Sonra öğle yemeği. Birde olsa olmaz mi
Mugeyi izliyemiyom ben psikolojim bozuluyor. Her an her yerde kötü biri çıkacakmış gibi
Bir tane aile vardı Palu ailesi ona netten bakmıştım. Bir ay falan izledim yalan demiycem. Sonra banyoya giremmez oldum. O dönem katil banyodan çıkıp kadını kesiyordu. Daha da bakmıyorum. KorkuyorumBi mügeci daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?