He kız.hep bizi kandırıyorlar. Bende kendimi rahatlatiyodum. Bütün kadınlar burdayiz diye.Bende izleyemezdim Esra Müge ruhum sıkılırdı. Lohusayken annem 40 gün yanımda kaldı baktım saat kovalıyorum.Bir de Çok dalga geçerdim bu izlenir mi ne saçma diye.
Bunların hepsi gizli temiz.
Daha bi iş yapmadım ki tuvalet banyo rutin hergün yapıyorum zaten saolsun benimkiler pek temizlerAy benim mutfak sandalyeleri mi kızım cumartesi günü silmiştimasayı sileyim bende tuvaleti banyoyu temizledim bende mutfağa toparliycam :)
1_2 arası maratona gidecek kızlar ikiden sonra hastane randevusu.
Bende katilamiyom Bonus . Bebek uyumuyor2 de dersim var bi toplar çıkarım katılamıycam ben
İyi dersler :)2 de dersim var bi toplar çıkarım katılamıycam ben
Bi götür gel canım boşver temizliği iyi olsunda yaparsın yine geçmiş olsunBende katilamiyom Bonus . Bebek uyumuyor
Sağol canım Allah razı olsunBi götür gel canım boşver temizliği iyi olsunda yaparsın yine geçmiş olsun
Bende katilamiyom Bonus . Bebek uyumuyor
Sınav ne zaman2 de dersim var bi toplar çıkarım katılamıycam ben
Vaktim olunca burda sizle çene yapiyom vallaBebekli insanın planı zor oluyor kuzum ne zaman vakit bulursan yapıcan
Şekerim ben gizli yapmıyorum benim rutinim bu, sabah işlerim bitmiş olur, sizi beklersem akşam olurHe kız.hep bizi kandırıyorlar. Bende kendimi rahatlatiyodum. Bütün kadınlar burdayiz diye.
Maşallah kız sana valla.Şekerim ben gizli yapmıyorum benim rutinim bu, sabah işlerim bitmiş olur, sizi beklersem akşam olur
Bir hafta denesen alışırsın, öyle rahat edersin kiMaşallah kız sana valla.
Vallaha mi kız. Bende ışığı gördün yaniBir hafta denesen alışırsın, öyle rahat edersin ki
Tabi gördüm, ışık olmasa burda işin neVallaha mi kız. Bende ışığı gördün yani❤
Tamam kız iyi gaz verdin yarın basliycam artikTabi gördüm, ışık olmasa burda işin ne
Hadi bir hafta göreyim seni, her gün görevinmiş gibi düşün. İnsan oturdukça miskinleşir, vücut ağırlaşır, ruh ağırlaşır. Harekette bereket vardır
Nasıl sevindi. Ah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?