Çok uçuk fiyat isteyen de var bizim hoca mütevazi150 ise uygunmusben alternatif tip seanslari gibi ucuk sandim
Ben geçen yıl instada bir kadına sordum 75 dedi arkadaş yaptırdı çok ezberden konuştu dedi, 150 ver adam akıllı olsum150 ise uygunmusben alternatif tip seanslari gibi ucuk sandim
O sadece bir örnektir bu bütün bir olay. Yüz şeklinden, elinin yapısından duruşundan, damar şeklinden, ten yapından bir sürü şeye bakılıyor. Böyle bulunacak olsa binlerce lira ödeyip derse katılmayız, ya da insanlar para vermez youtubedan oturur öğrenir. Gerçekten ilgin varsa birine baktır yarım yarım videolarla kafanı karıştırma hiç bence.Anka simdi tam hatirlamiyorum ama
mesela mizaclara gore bir olay uzerinden ornek veriyor iste
x mizac su bardagi icin tum marketleri gezer almaz
y mizac ilk gittigi markette bardaktan baska herseyi alir
z mizac dolasir ama almaktan vazgecer diyor
ben duruma gore bunun üçünu de yapabiliyorum
anladim canim dogru diyorsunO sadece bir örnektir bu bütün bir olay. Yüz şeklinden, elinin yapısından duruşundan, damar şeklinden, ten yapından bir sürü şeye bakılıyor. Böyle bulunacak olsa binlerce lira ödeyip derse katılmayız, ya da insanlar para vermez youtubedan oturur öğrenir. Gerçekten ilgin varsa birine baktır yarım yarım videolarla kafanı karıştırma hiç bence.
Bir de bizim hoca bakmıyormuş şu anda diyor konuyu burada kapatıyorum.
ne guzel ya hic bi zaman planim yoktur kara gumburtiye yasiyorumKahvaltımı yaptım .
Saat 9 da kahve saatim.
O saate kadar ortalığı toplarim.
Günün programını olustururum kahveden sonra da.
Odaklan badişkom dağıtma kendiniEfser Hepten bırakmadım işi gücü daa yapıyorum
Ama sorun şu ki biraz dağınık şekilde yaptığımdan bi orayı bi burayı iş görünmüyor.
Çaktırma Bende uyuya kalmışımBiride dememişki bu kadın yazıyodu noldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?