18 kg Di efo hala var yav ayıpsın. Dur gidem de yiyemSana dedik bir teneke zeytini bugünler için sakla diye
Totonu seviyorsan aktif ol. Yoksaaaaaaa romatizma ağrılarından sonsuza kadar kurtulacaksınarada selam cakiyordim ama lostede degildim
kendime ceki duzen vereyim diye losteye girdim iki gundur anca yemek bulasik yaptim evde
Hem tok tutar18 kg Di efo hala var yav ayıpsın. Dur gidem de yiyem
Üzerine de 1 dilim helvaHem tok tutar
toto deyince aklima geldi cocuk olduktsn sonra da kesmeye devam miTotonu seviyorsan aktif ol. Yoksaaaaaaa romatizma ağrılarından sonsuza kadar kurtulacaksın
Şekeri katma araya şimdiÜzerine de 1 dilim helva
Kafasında tenekeyle dolaşır herhaldeJes'iBir daha düşünmek ister misin
Hele şimdi daha delice yorgunluk uykusuzluk agresif yaptı beni kesecek adam arıyorum, ne dersin alam mi kaba etlerini??toto deyince aklima geldi cocuk olduktsn sonra da kesmeye devam mi
Gel alnından öpeceğim seni alevimmmJes'iBir daha düşünmek ister misin
Şunları güzel bağla laKafasında tenekeyle dolaşır herhalde
Kendi kendine bulman biraz zor canım. Uzunca bir seans yapılıyor tespit etmek için. Ücretli baktırmak istersen bizim hocamızı tavsiye ederim. Bırak mizacını bütün secereni çıkarırmizac ilmini merak edip bir kac video izledim ama hala mizacimi anlamadim ...ucretli bakanlar varmis ama onlarda netlestiremeyebiliyorlarmis :))
bende romatizma hastasiyim mizacimi bilsem ona gore degistirecektim beslenmemi ama bulamadim
kabalar lazim olar sarkanak etlerden alsanHele şimdi daha delice yorgunluk uykusuzluk agresif yaptı beni kesecek adam arıyorum, ne dersin alam mi kaba etlerini??
ucret hangii dolaylardaKendi kendine bulman biraz zor canım. Uzunca bir seans yapılıyor tespit etmek için. Ücretli baktırmak istersen bizim hocamızı tavsiye ederim. Bırak mizacını bütün secereni çıkarırücret ödeyemem dersen elim boşa çıkınca ben de bakarım inşallah. Bilemezsem bilemedim diyorum ben zaten.
Anka bana da sayfayı atar mısınKendi kendine bulman biraz zor canım. Uzunca bir seans yapılıyor tespit etmek için. Ücretli baktırmak istersen bizim hocamızı tavsiye ederim. Bırak mizacını bütün secereni çıkarırücret ödeyemem dersen elim boşa çıkınca ben de bakarım inşallah. Bilemezsem bilemedim diyorum ben zaten.
Bakıcam zaten elinde sonunda sana benKalbimi çalıyorsun bak
Gidicem hemenGündüz bulamadığım 2 badişkoyu gece buldum
Şu an ne kadar bilmiyorum 150 civarında sanırım sabah sorarım inşallah.ucret hangii dolaylarda
Hangi sayfayı canımAnka bana da sayfayı atar mısın
150 ise uygunmusŞu an ne kadar bilmiyorum 150 civarında sanırım sabah sorarım inşallah.
Mizaç analizi yapan hocanın sayfası tabi varsa eğer sosyal medyadaHangi sayfayı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?