Hadi gözün aydınKuzum bugün özel hastanede 2 farklı doktor baktı, şuan için biyopsi yapmayalım takipte kalalım. Eğer 2.5 cm boyutuna gelirse, ameliyatla alırız dedi. Oyüzden çok rahatladım, içimi baya rahatlattılar
Herkes ne kadar istekli gözlerim yaşardıValla bende ürkek ürkek köşeme sindim.Hani sınıfta hoca soru sorar parmak kaldıranlar arasında zaten beni seçmez deyip istemeye istemeye parmağını azıcık kaldıran öğrenci olur ya aynen öyleyim.Ve hoca da o öğrenciyi seçer.
Benide yeÜzerine de 1 dilim helva
Hiç bana göre değil yaşlanırım plansız yaşasamne guzel ya hic bi zaman planim yoktur kara gumburtiye yasiyorum
Bacım robot musun günler çuvala mi girdi maşallahEvet kek de fırında yemek yiyip toplama dışında iş kalmadıbaş ağrısına iyi iş hallettim he kendimce yani
Merhaba hoşgeldiniz. Yeni üye olmuşsunuz önceden üyeliğiniz var mıydı?Beni de alır mısınız guruba
Günaydın, tünaydın kızlarBen de gelebilirim mi küçük bebem var 6 aylık, kendi halimde az çok iş yapmaya çalışıyorum ama sanki burda olursam daha düzenli olabilir gibiii
HoşgeldinBuranın da mı yöneticisi sensinNego hanimcigim seni tefsir grubundan tanıyorum ama çok aktif bir grup olmaktan çıktı. Çocukla da pek devam edememiştim. 2-3 aylıkken o uyurken okuyordum ama şimdi çok zor
Yemeği önce yaparım benAyrıntlı temizlik günü asla yemek yapamam yapmam
Kız çalışıyor zaten klbk gündüz maraton nasılsın yapsınCanım sen iyi misin? Bi sorun yok ya
Aleykümselam hoşgeldinSelaaammm ben de geleyim mi araniza evde dünya iş ben burda geziyorumeşim 10 günlüğüne memlekete gitti cuma dönecek oğlumla evi talan ettik son 2 akşam kaldı bu evi toparlamak için yoksa adamcağız gelince şok olacak
Napcaz broğ
Bonus kuzum senin neyin bar ?
Selaaammm ben de geleyim mi araniza evde dünya iş ben burda geziyorumeşim 10 günlüğüne memlekete gitti cuma dönecek oğlumla evi talan ettik son 2 akşam kaldı bu evi toparlamak için yoksa adamcağız gelince şok olacak
Ben hevesli gibi görünmim ağırdan satayım kendimi dedimHerkes ne kadar istekli gözlerim yaşardı
Oğğww uzmanlık alanım
Kuru bişeysin gördük o tostlar nere gitmişOğğww uzmanlık alanım
Yok yaw hiç kuru değilim bonus boyuma oranla artık tombulumKuru bişeysin gördük o tostlar nere gitmiş
Yok yaw hiç kuru değilim bonus boyuma oranla artık tombulum
Bunları o halinle mi yaptınEve geldikten sonra dinlenim dedim biraz atıştırdım buraya yazdım başıma bi ağrı girdi duramadım yattım.
Az uyudum geçmedi oğlandan bi arveles istedim başıma yastık kapadım ışık öyle rahatsız etti ki birazda öyle yattım çocuklar gelene kadar.
Onlara kalktım işte kafam hala uyuşuk.
Odaları süpürdüm
Mercimek çorbası kabak dolması yaptım.
Yedik içtik mutfağı topladım
Bi ocak kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?