Düzenli Evimiz & Hayatımız

M Musluk Suyu ilk dondurmamıydı? Ondan olmamışta olabilir canım çok hasta oldu çocuk hepsinde dondurma mı vardı?
İlk dondurma olunca ona yordum. Sesi da kalınlaşınca. Kuş kanadının rüzgarına hasta olur da üstüne gelince ne bileym gerçi havalarda dengesiz

Hayır olsun

Doğru diyorsun

Geçmiş olsun

Ben hafta içi pek aktif olamıyorum

Yok turrrp gibiyim

Tüm gün dışardaydım. Araç almak içn gittik ama elimiz boş döndük. Nasip.

Maşallah diyelim
Ben senin badinim, bana ayrı cevap vereceksin, bana saksı muamelesi yapamaz kimse!

Bugün sadece çocukları yıkayabildim.çok yorgunum. Yarın izin aldım. Evde işim çok onları yapcem badişkolar Selizay Limonsuzzcay

Planımda yatakları havalandırıp kaldırmak var. Çocukların dolabını düzenlemek var.
Mutfağı kırkladım sizin haberiniz olmadı. Yorgunluktan yazamadım. Tüm dolapları sildim. İçlerini yeniden düzenledim. Buzdolabını söküp temizleyip taktım. Perdeleri yıkayıp taktım. Tüm yiyecekleri düzenledim. Sandalyeyi masaları sildim.
Annemler gelecek. Gelince evi temiz görsün de burda temizlik yapmaya kalkmasın diye uğraşıyorum.

golgefeslegeni naptın? En son yavru ağlıyo diye üzülmüştün tek çocuk anası işte nerde görsem tanırım
Kavuştum yavruma. Geldikten sonra inmedi üstümden sürekli öpücükler sarılmalar. Anca uyuttum bakıyorum Tetanoz aşısı oldum kolum çok ağrıyor şu an

Sen nasıl oldun

Hayır olsun

Doğru diyorsun

Geçmiş olsun

Ben hafta içi pek aktif olamıyorum

Yok turrrp gibiyim

Tüm gün dışardaydım. Araç almak içn gittik ama elimiz boş döndük. Nasip.

Maşallah diyelim
Arkadaşım pazartesiden itibaren geçmiş mi okudun naptın

Ben de bi heveslendim araba alalım bana dedim ama fiyatları duyunca aynı hızda geri oturdum nasip inşallah gönlünüze göre bulursunuz

Arkadaşım pazartesiden itibaren geçmiş mi okudun naptın

Ben de bi heveslendim araba alalım bana dedim ama fiyatları duyunca aynı hızda geri oturdum nasip inşallah gönlünüze göre bulursunuz
İnşallah. Ben önceden alıntı yapmışım. Cevapladm. Çok yorgunum

Hoşgeldin maya.
Doğumdan sonra düşer tabi normalde bizde öyle olduk bu sene geçtiğimiz sene çok hastalandık Allah beterinden korusun
Hoşbuldum peki bağışıklık güçlendirmek için önerin var mı? Öneriniz var mı kızlar? Resmen duzelemiyorum , hayatımda hiç böyle olmamıştım

Hoşbuldum peki bağışıklık güçlendirmek için önerin var mı? Öneriniz var mı kızlar? Resmen duzelemiyorum , hayatımda hiç böyle olmamıştım
Hacamat.

Ben haziran ayında yaptıracağım.
Bağışıklık, stres ve ağrılar için.
Bu 3. Yaptırışım olacak. Yılda bir defa yaptıriyorum.

Hayırlı akşamlar kızlar
Bugün neler yaptım
Kahvaltı hazırlandı
Sofra toplandı
Ev havalandırildi
Yataklar toplandi
Bulasik makinasi boşaltıldı
Kirli Bulaşıkları makinaya dizildi elde yikanacaklar yıkandı
Ocak, ocak gözleri, tezgah temizlendi
Mutfakta erzak dolabı düzenlendi
Bütün eve ayrıntılı süpürge çekildi
Markete çıktım
Yerler silindi
Yatak odasındaki eksikler düzenlendi
Çamaşır katlanmisti yerleştirildi ödev Nego
Çekmeceler silindi
Makyaj bölümü düzenlendi
Oturma odasının tozu alındı
Girişteki hali makinada yıkandı serildi
Akşam yemeği hazırlandı
Bulaşıklar makinaya dizildi elde yikanacaklar yıkandı
Çay hazırlandı
Banyo mutfak çöpleri atıldı
Wc domestosla yikandi
Bebwgi uyutuyorum
Çay sofrasını da toplayıp uyuyacam artık çok yorgunum yarında çok iş var.
Badimm mimesis sen neler yaptın?

Bende bu ay düşünüyorum ağrılarım ve adet düzensizliği için de çok iyi diyorlar
Adet düzensizliğine de iyi geldiğini düşünüyorum.
Çünkü hacamattan sonra gerçekten düzeldi şimdi farkettim onu da.normalde hep geç olurdu şimdi zamanında oluyor.

Yazamadım ama

Ocağı tezgahı sildim
Dolap kapaklarını davlumbazı fırını buzdolabını falan sırayla yeni bezle sildim.

Boğazım çok ağrıyor

Kızlar bi şey sorucam şimdi oğlum gece uyanmazsa çiş yapmıyor ama eğer uyanırsa geri dalana kadar o arada yapıyor. Uyandığı zaman tuvalete gitmek istemiyor ikna edemedim bi türlü çok ağladı onu nasıl ikna edebilirim. Şimdi yine komple üst baş değiştik

Geçenlerde de sormuştum hatırlamıyorum cevap vermismiydin kusura bakma kaç yaşında oğlun bende başlatmak istiyorum da oğlum hala pek anlamıyor gibi. Gidiyor oturuyor ama o kadar bir kaç defa denedim, tam ciddi başlatmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…