- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
İlk dondurma olunca ona yordum. Sesi da kalınlaşınca. Kuş kanadının rüzgarına hasta olur da üstüne gelince ne bileym gerçi havalarda dengesizM Musluk Suyu ilk dondurmamıydı? Ondan olmamışta olabilir canım çok hasta oldu çocuk hepsinde dondurma mı vardı?
Ben senin badinim, bana ayrı cevap vereceksin, bana saksı muamelesi yapamaz kimse!Hayır olsun
Doğru diyorsun
Geçmiş olsun
Ben hafta içi pek aktif olamıyorum
Yok turrrp gibiyim
Tüm gün dışardaydım. Araç almak içn gittik ama elimiz boş döndük. Nasip.
Maşallah diyelim
AhahaaBen senin badinim, bana ayrı cevap vereceksin, bana saksı muamelesi yapamaz kimse!
Kavuştum yavruma. Geldikten sonra inmedi üstümdengolgefeslegeni naptın? En son yavru ağlıyo diye üzülmüştün tek çocuk anası işte nerde görsem tanırım
Arkadaşım pazartesiden itibaren geçmiş mi okudun naptınHayır olsun
Doğru diyorsun
Geçmiş olsun
Ben hafta içi pek aktif olamıyorum
Yok turrrp gibiyim
Tüm gün dışardaydım. Araç almak içn gittik ama elimiz boş döndük. Nasip.
Maşallah diyelim
İnşallah. Ben önceden alıntı yapmışım. Cevapladm. Çok yorgunumArkadaşım pazartesiden itibaren geçmiş mi okudun naptın
Ben de bi heveslendim araba alalım bana dedim ama fiyatları duyunca aynı hızda geri oturdumnasip inşallah gönlünüze göre bulursunuz
Negooooooooo sen bal kaymaksın negoooooooooBenide ye
Seviyor beni yaaaaaAl sana yövmiye
HoşbuldumHoşgeldin maya.
Doğumdan sonra düşer tabi normalde bizde öyle olduk bu sene geçtiğimiz sene çok hastalandık Allah beterinden korusun
Hacamat.Hoşbuldumpeki bağışıklık güçlendirmek için önerin var mı? Öneriniz var mı kızlar? Resmen duzelemiyorum , hayatımda hiç böyle olmamıştım
Bende bu ay düşünüyorum ağrılarım ve adet düzensizliği için de çok iyi diyorlarHacamat.
Ben haziran ayında yaptıracağım.
Bağışıklık, stres ve ağrılar için.
Bu 3. Yaptırışım olacak. Yılda bir defa yaptıriyorum.
Adet düzensizliğine de iyi geldiğini düşünüyorum.Bende bu ay düşünüyorum ağrılarım ve adet düzensizliği için de çok iyi diyorlar
Rahim için atılan Yerler varmış sırt bölümünde inşallah bize de şifa olurAdet düzensizliğine de iyi geldiğini düşünüyorum.
Çünkü hacamattan sonra gerçekten düzeldi şimdi farkettim onu da.normalde hep geç olurdu şimdi zamanında oluyor.
Eve geldikten sonra dinlenim dedim biraz atıştırdım buraya yazdım başıma bi ağrı girdi duramadım yattım.
Az uyudum geçmedi oğlandan bi arveles istedim başıma yastık kapadım ışık öyle rahatsız etti ki birazda öyle yattım çocuklar gelene kadar.
Onlara kalktım işte kafam hala uyuşuk.
Odaları süpürdüm
Mercimek çorbası kabak dolması yaptım.
Yedik içtik mutfağı topladım
Bi ocak kaldı.
Küştüm, çift canlıyım ben biraz daha özeni sevgiyi ve şefkati hak ediyorum.
Geçenlerde de sormuştum hatırlamıyorum cevap vermismiydin kusura bakmaKızlar bi şey sorucam şimdi oğlum gece uyanmazsa çiş yapmıyor ama eğer uyanırsa geri dalana kadar o arada yapıyor. Uyandığı zaman tuvalete gitmek istemiyor ikna edemedim bi türlü çok ağladı onu nasıl ikna edebilirim. Şimdi yine komple üst baş değiştik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?