• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bırak dağınık kalsın negooooooooooooo:KK14::KK14::KK14:
t0135-gif.1319635

Mutfağımız toplu evelallah.
Öyle bir tikim var ki tezgahta bir şey kalsa asla uyuyamam😂
En kötü bulaşık makinesine tıkıştırmam lazım onları.
Aldım erik sepetimi yiyorum 🤪

Aynı şekilde benim annemlerden bahsediyorsun sanki.😂 Kadın sürekli çamaşır yıkar asar deterjanda yetmiyor habire indirimde denk gelince alıyorlar.😂
Ayy inanmıyorum aynısıı😀
Ve asla çamaşırı ipte rahat bırakmaz sürekli ters düz eder😀 En kısa sürede kurutup içeri alır çünkü kokusu kaçmasın😂
Nego Nego cum yani tam annemin kızıyım😀

Oyy kuzum karnın epey büyümüştür şimdi keşke ışınlanıp hep beraber senin evi temizleyebilseydik. Hamişlere hiç kıyamam.😘

öyle teneffüscüm biraz büyüdü tospam😅 Allah razı olsun izne ayrilayim artık yavaş yavaş yapcam inşallah:)
bana burdan gaz verin:)

Mutfak toplandi supuruldu
Bulaşık Makinesne bulasiklar dizildi
Ocak tezgah lavabo silindi
Çay sobaya kondu 😅 çaydan sonra acicam makineyi 🤟 Teneffus Zili Teneffus Zili Nego Nego 😘😘
Kuzum sen bi tane robot süpürge bi tane de kurutma makinesi almalısın en acilinden.Senin yerinde olsam aldırtırdım senin ev ahalisi elini cebine atsın😅 ortaya koysun birazını onlar tamamlasın birazda siz.İş yükün bayağ hafifler.

En sevdiğim tezgah her daim toplu olan 😊
Elimden geldiği kadar temiz olmaya ve kalmaya çalışıyorum ama bende temizlikten ziyade düzen takıntısı var sanırım😀

Yani mutfak tezgahında bir şey olmasın ama bulaşık makinesi kirli full olabilir yani o beni rahatsız etmiyor ama tezgahta duran bir bardak bile beni geriyor bilmem anlatabildim mi😏

Ayy inanmıyorum aynısıı😀
Ve asla çamaşırı ipte rahat bırakmaz sürekli ters düz eder😀 En kısa sürede kurutup içeri alır çünkü kokusu kaçmasın😂
Nego Nego cum yani tam annemin kızıyım😀
Ayy bende öyleyim ama eşim şehir dışından gelmişti o an evde değildim kıyafetleri makineye atmış ben annemlerde idim.Baktım bi tuhaf kokmuş tekrar çalıştırdım yumuşatıcı katıp.Biraz kötü koksa tekrar çalıştırıyorum makineyi.😁

Back
X