Düzenli Evimiz & Hayatımız

Mutfağımız toplu evelallah.
Öyle bir tikim var ki tezgahta bir şey kalsa asla uyuyamam
En kötü bulaşık makinesine tıkıştırmam lazım onları.
Aldım erik sepetimi yiyorum

Aynı şekilde benim annemlerden bahsediyorsun sanki. Kadın sürekli çamaşır yıkar asar deterjanda yetmiyor habire indirimde denk gelince alıyorlar.
Ayy inanmıyorum aynısıı
Ve asla çamaşırı ipte rahat bırakmaz sürekli ters düz eder En kısa sürede kurutup içeri alır çünkü kokusu kaçmasın
Nego cum yani tam annemin kızıyım

Oyy kuzum karnın epey büyümüştür şimdi keşke ışınlanıp hep beraber senin evi temizleyebilseydik. Hamişlere hiç kıyamam.

öyle teneffüscüm biraz büyüdü tospam Allah razı olsun izne ayrilayim artık yavaş yavaş yapcam inşallah:)
bana burdan gaz verin:)

Mutfak toplandi supuruldu
Bulaşık Makinesne bulasiklar dizildi
Ocak tezgah lavabo silindi
Çay sobaya kondu çaydan sonra acicam makineyi Teneffus Zili Nego
Kuzum sen bi tane robot süpürge bi tane de kurutma makinesi almalısın en acilinden.Senin yerinde olsam aldırtırdım senin ev ahalisi elini cebine atsın ortaya koysun birazını onlar tamamlasın birazda siz.İş yükün bayağ hafifler.

En sevdiğim tezgah her daim toplu olan
Elimden geldiği kadar temiz olmaya ve kalmaya çalışıyorum ama bende temizlikten ziyade düzen takıntısı var sanırım

Yani mutfak tezgahında bir şey olmasın ama bulaşık makinesi kirli full olabilir yani o beni rahatsız etmiyor ama tezgahta duran bir bardak bile beni geriyor bilmem anlatabildim mi

Ayy bende öyleyim ama eşim şehir dışından gelmişti o an evde değildim kıyafetleri makineye atmış ben annemlerde idim.Baktım bi tuhaf kokmuş tekrar çalıştırdım yumuşatıcı katıp.Biraz kötü koksa tekrar çalıştırıyorum makineyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…