Ütü pazar klasiğiBenimkiler temiz canımütü yapayım ütüm var benim
Benimkiler temiz canımütü yapayım ütüm var benim
Bizim Pazar klasiğimiz eşimle dip bucak temizlik yapmakÜtü pazar klasiği
Benim geçenlerde arkadaşım geldi çocuklara baktı ben her yeri temizledimAl bir hamarat daha
Benim geçenlerde arkadaşım geldi çocuklara baktı ben her yeri temizledim
evet sağolsun arkadaşlarım iyidirNe güzel arkadaşmış oyle, iyi bak ona
O daha iyiymişBizim Pazar klasiğimiz eşimle dip bucak temizlik yapmakütü sıkışmaz araya
Günaydın, geçmiş olsun kuzucuğaGünaydın, küçük oğlum hasta ödev verip kaçayım.
Sağol canımGünaydın, geçmiş olsun kuzucuğa
Canım benim mesai 10 da başlıyor 9.15 gibi çıkıyAcele çıktım diyorsun bi dünya iş yapmışsın. Kaçta gidiyorsun işe. Ben 7’de kalkıyorum ,7:35 gibi çıkıyorum. 12 saat sonra da evde oluyorum. Çoğu zaman enerjim olmuyor iş yapmaya. Anca yemek bulaşık.
canım 07.35 de çıksam ben de yapamam....35 10 da başlıyorum işe 09.15 evden çıkış saatim eve dönüşüm 20.40-21.30 bandında olunca mecbur bi şeyler yapmaya çalışıyorum sağolsunAcele çıktım diyorsun bi dünya iş yapmışsın. Kaçta gidiyorsun işe. Ben 7’de kalkıyorum ,7:35 gibi çıkıyorum. 12 saat sonra da evde oluyorum. Çoğu zaman enerjim olmuyor iş yapmaya. Anca yemek bulaşık.
Geçmiş olsun canım.Günaydın, küçük oğlum hasta ödev verip kaçayım.
Canım benim mesai 10 da başlıyor 9.15 gibi çıkıy
canım 07.35 de çıksam ben de yapamam....35 10 da başlıyorum işe 09.15 evden çıkış saatim eve dönüşüm 20.40-21.30 bandında olunca mecbur bi şeyler yapmaya çalışıyorum sağolsunNego un da verdiği ödevlerle desteğini hissediyorum arada yardımcı alıyorum günler böylece geçip gidiyor...
Hastaysa gelmeseler de adam da dinlenseAyyy kv aradı görümcem ona gitmiş gelin diye.Eşimde hastayım siz gelin dedi.
İnş gelmezler inş. Burnum da kaşınıyor böyle kaşınınca mutlaka misafir gelir. İstemiyorum ya gelmesinler. Görümce de var 3 çocuk bende var 1 ev kreşe dönüyor. Bir de muhabbetlerini sevmiyorum.Elektrik yükleniyorum resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?