Düzenli Evimiz & Hayatımız

Tüm evi süpürdüm, sildim, toz aldım, banyo wc yi pakladım, balkonları süpürüp sildim, çamaşırları katladım, yerleştirdim. Mutfak camimi, balkon kapılarını da sildim, haftasonuna hazirim Az dinlenip dantel çarşaf ütüleyeceğim

Bir yılı daha arkada bırakıyoruz malum, bugün olan yapmaktı hedefim. Evde yapılacakları madde madde yazacaktım, şöyle bir aylık olan gibi.
Yapınca buraya da yazarım. Hepimiz yapabiliriz böyle bir şey.

evde köklü değişiklikler yapıyorum şu sıra, yeni koltuk takımı falan aldık iki haftaya gelecek o gelmeden evi elden geçiricem
Başlıyorum o zaman;
-yatak odası baza hariç her yeri elden geçirdim tüm dolap ve çekmece içleri.. bugün nasipse bazasını elden geçireceğim
-mutfağımı geçen hafta elden geçirdim, fakat içime sinmeyenler var onları da elden geçiricem
-misafir yatak odam var orayı bazası dahil komple elden geçiricem
-ayakkabılığım elden geçecek
- kiler elden geçecek
-asıl bombam boş bir odam var üç tane büyük duvardan duvara yarım boy dolaplarım var ne kadar ıvır zıvır varsa o dolaplarda ve bu odayı toplasan iki gün sonra yine aynı çünkü düzeni yok. ama şimdiki kullandığım koltukları o odaya geçirip o dolapları köydeki evime götüreceğim, hem koltuk olunca düzenli olacak hem dolaplar gittiği için ne kadar ıvır zıvır varsa elden çıkaracağım
-tüm havlularımı, yastık kılıflarımı, nevresim takımlarımı elden geçirip, atılacakları atıp verilecekleri vereceğim.
şuan aklıma gelenler bunlar, ama işim çok kızlar. hedef tabiki temizlik ama fazlalıklardan kurtulmak en büyük arzum oda olacak inşallah

Canım benim mesai 10 da başlıyor 9.15 gibi çıkıy
canım 07.35 de çıksam ben de yapamam....35 10 da başlıyorum işe 09.15 evden çıkış saatim eve dönüşüm 20.40-21.30 bandında olunca mecbur bi şeyler yapmaya çalışıyorum sağolsun Nego un da verdiği ödevlerle desteğini hissediyorum arada yardımcı alıyorum günler böylece geçip gidiyor...

Günaydın, küçük oğlum hasta ödev verip kaçayım.
Geçmiş olsun canım.
Yağ çözücüm iyi değil vikingin almıştım uzun süre kullandım Bi 6 ay ama ciddi temizlemiyor ya. Geçen alışverişte alacaktım unuttum. Aklımdan çıkmış. Aspiratörüm yağ içinde dün farkettim. yemek buharı dan ısınınca anladım. Diğerleri temiz.

Ayyy kv aradı görümcem ona gitmiş gelin diye. Eşimde hastayım siz gelin dedi.
İnş gelmezler inş. Burnum da kaşınıyor böyle kaşınınca mutlaka misafir gelir. İstemiyorum ya gelmesinler. Görümce de var 3 çocuk bende var 1 ev kreşe dönüyor. Bir de muhabbetlerini sevmiyorum. Elektrik yükleniyorum resmen.

Ben sabah geç çıksam yine iş yapamam. Maşallah sana

Hastaysa gelmeseler de adam da dinlense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…