Etmez miyimmmDua et canım, senin duan daha çok kabul olur
Sağolasın canım benimC Capanin Gururu Teyom Rabbim hayırlı sonuç almayı nasip etsin inş
Benim neler yazdığımi bir bilsen1 haftadır bu şarkının adını hatırlamaya çalışıyorum sizle paylaşmak için
Dogru diyor kızZaten annemi de ikna edemiyorum kırıntı vardır diyor yok diyorum yok sürekli süpürüyorum mutfağı vardır vardır elinle sil yerleri egilde diyo çıldırıcam
Yemek yapmadım niyetlendim tam yapacaktım elektrikler gittiM Musluk Suyu
Ben evi bi topladım çocuklar dağıtmış kağıttan para yapmışlar marketçilik oynamışlar heryer battı tekrar
Mutfağı topladım.
Çamaşır astım attım banyoyu sildim
Yemek koydum mutfağı süpürdum bu kadar
Ya benim de var karıncalar ne dicekmişiz konuşupMutfağı karınca basmış. Ne yaptımsa gitmiyorlar. Netten baktım konuşun onlarla diyor gitmişler çoğunun evinden çok sasiridm şimdi onlarla konuşmaya gidiyorum
Oğlum bak git?Ya benim de var karıncalar ne dicekmişiz konuşup
Bi deneyeyimOğlum bak git?
Onu bende anlamıyorum ama sanırım demirde yada vitaminlerde sorun var.Allah allah neden acaba emzirirkne daha çok alınır halbuki. Yediğin halde halsiz olman çok tuhaf
Biri lütfen gider mısınız demiş. Biri de Allah rızası için gidin evimden demiş. Biri evden ayrılmaları 1 hafta sürmüş başka kaDin da ertesi gün gittiler diyor.Ya benim de var karıncalar ne dicekmişiz konuşup
Teyo sana ve yengeme dua ediyorum ondan da haber bekliyoruz.Rabbim ne dilerse O olurDua et canım, senin duan daha çok kabul olur
Sağolasın canım, inşallah her ikimizden de güzel haber gelirTeyo sana ve yengeme dua ediyorum ondan da haber bekliyoruz.Rabbim ne dilerse O olur
Tamam en kısa zamanda denicemBiri lütfen gider mısınız demiş. Biri de Allah rızası için gidin evimden demiş. Biri evden ayrılmaları 1 hafta sürmüş başka kaDin da ertesi gün gittiler diyor.
Yalniz tekken konuş beni çocuklar yakaladı uzun süre bakıştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?