- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.019
- 498
Aynen hepsi candır sagolsunlar arkadaş dostuz zaten hepsiyle zor oyleside valla ses gürültüsü rabbim sabır versinİyi canım ne güzel böyle misafir sevilir zatenAma bende bi yere gittiysem el atmaya çalışırım hep.
Sana da arkadaş oluyordur.Benim de alt katımda kalabalık misafir var geç yatıyorlar bi de bağırarak konuşmalar falan. Biz ev sahibiyiz böyle gürültü yapmıyoruz görgü yok bazılarında şehir değilde dağ başı sanırsın.
Beni eşimin akrabaları sever ama çok gidip gelmez kv bu yüzden onlarda bizlere pek gelmezler.Aynen hepsi candır sagolsunlar arkadaş dostuz zaten hepsiyle zor oyleside valla ses gürültüsü rabbim sabır versin
Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin
Geçmiş olsun canım ya kıyamam
i p e k çok geçmiş olsun. Kıyamam yavrucuk. İnşallah bir an önce kendine gelir.
Geldiler hastaneden.Yaa çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin.Sıkma canını alerji gibi birşeyi olabilir mi?Müsait olunca durumları bildir merak ettim kuzucuğu
Allah şifa versin kıyamam ya biran önce toparlar inş.Geldiler hastaneden.
Kan gazına bakmışlar iyi olunca evde istirahat vermişler.
Yatışa gerek kalmamış.
Reflusu de var zaten ufacık bir üşütme ya da alerji yapıcı bir şey yesin içsin. İçi dışına çıkıyor çocuğun.
İğne kusma önleyici yapmışlar.
Bunla uğraşılır mı ya bi an önce ye gitsin
Bundan kaybediyoruzBunla uğraşılır mı ya bi an önce ye gitsin
Yemeye ayrı örmeye ayrı yaparımBundan kaybediyoruz
İki terst bir düz ara iki kanevice bir boncuk işi sıkıştırsak yemeyide unuturuz
Yok pampa ergonomik ol ben bezelyeden boncuk işi pırasayıda tel tel yapıp kanevice işlerimYemeye ayrı örmeye ayrı yaparım
Yok pampa ergonomik ol ben bezelyeden boncuk işi pırasayıda tel tel yapıp kanevice işlerim
Midemide süslemem lazımÜstüne kır yımırtayı gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?