Düzenli Evimiz & Hayatımız

Aynen hepsi candır sagolsunlar arkadaş dostuz zaten hepsiyle zor oyleside valla ses gürültüsü rabbim sabır versin

Aynen hepsi candır sagolsunlar arkadaş dostuz zaten hepsiyle zor oyleside valla ses gürültüsü rabbim sabır versin
Beni eşimin akrabaları sever ama çok gidip gelmez kv bu yüzden onlarda bizlere pek gelmezler.
Ama kuzenlerim hepsi bir aradayız yakın yakın oturuyoruz.
Eşim benim akrabalarımla kuzenlerimle arkadaştı zaten bu yüzden benimkiler daha ön planda
Sabır sanırım benim imtihanım abim sabırlı olduğun için senin de imtihanın bu derdi
Böyle olursa kabul etmeyeceğim tabi ki çıkmalarını isteriz.Eşimle kv konuşsun artık

Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin

Geçmiş olsun canım ya kıyamam

i p e k çok geçmiş olsun. Kıyamam yavrucuk. İnşallah bir an önce kendine gelir.

Yaa çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin.Sıkma canını alerji gibi birşeyi olabilir mi? Müsait olunca durumları bildir merak ettim kuzucuğu
Geldiler hastaneden.
Kan gazına bakmışlar iyi olunca evde istirahat vermişler.
Yatışa gerek kalmamış.
Reflusu de var zaten ufacık bir üşütme ya da alerji yapıcı bir şey yesin içsin. İçi dışına çıkıyor çocuğun.
İğne kusma önleyici yapmışlar.

Allah şifa versin kıyamam ya biran önce toparlar inş.
Benim de kalp çarpıntım ve göğüs kafesimde ağrı vardı 8 tüp kan alınmıştı kan gazıma bakılmıştı zor süreçler geçirmiştim.
Hayatta en önemli şey sağlık cidden çocuk hastalanınca daha yıpratıcı oluyor.

Yeni zayıflama yöntemi diye topiğ açsak
Ellimize iki şiş neyin alsak boncuk gibi dizisek masalara o yemek buz gibin olurken bak ne iştah kalır ne kilo yemeye göz kırpanında başına balıkla vururuz yada JES satırıyla bekler
Yediğimizi Öğütmeden Örüyoruz
Ne fantastik bir topiğ olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…