- 8 Nisan 2017
- 57.298
- 307.713
- 698
bana da isin icine dikis oldigu icin riskli yerde birde dediler ama adam hic risk almiyormuscasina bana sesini bosuna cikartma o gelen catirtilar cene ekleminden geliyor korkacak hic bisey yok dediO delikten bende de var
Geçmiş olsun kuzum.Ağrı hissedersen ara ara buz koyGünaydın, 20liğim sızlayıp duruyordu dün akşam çok fena ağrıdı acile gittik çektiler
Günaydın başkanımGünaydın sağlıklı güzel bir gün diliyorum
Eki Görüntüle 3077243
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Ziya
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
@mimesis
Teneffus Zili
Efser
@D u t
i p e k
@Selizay
@-Erva-
@Tenyearslatermavi
@Anka
@A R Y A
@Lalalala1
Minik Duduklu Tencere
The
@Nikinik
Sayfada olup ban yiyeni bundan sonra bende konudan bir gün engelliycem@JES noldu yine la havlee
Açık kalmış oturma organınNego Akşam bi çok şeyi toplamadan yattım belimde ağrıyodu yapamadım.
Rüyamda snap efekti gibi bir efekt ile kendini ve çocukları çekmişsin hani falancaya meydan okuyorum denir ya sende bonusa meydan okuyorum demişsinnasıl gülüyorum izlerken ulan diyorum wp durumunda niye paylaştın
Geçmiş olsun canımSonuncuyu yaptım
Geçmiş olsun
Ben yeni işe başladım. Yoğunum biraz.. Akşam da çocuk ateşlendi. Onunla uğraştım.
6.30Günaydın başkanımerkencisin bayağı
E haberi bize söylemeyecek misinGÜNAYDINNNN kızlarçok mutluyum çok tuhafım güzel bi haber aldım Rabbime hamd olsun diyorum. Pandemi de girdiğimiz 2 yıla bakınca toplum olarak pozitifliğimizi kaybetmiştik.Hayat durmuştu sanki şimdi herşey eskisi gibi.:)
Çok heyecanlıyım uyku tutmuyor beni
Teyo çok meraklıdır, bize de söyle sevinelim canımGÜNAYDINNNN kızlarçok mutluyum çok tuhafım güzel bi haber aldım Rabbime hamd olsun diyorum. Pandemi de girdiğimiz 2 yıla bakınca toplum olarak pozitifliğimizi kaybetmiştik.Hayat durmuştu sanki şimdi herşey eskisi gibi.:)
Çok heyecanlıyım uyku tutmuyor beni
Günaydın.Günaydın sağlıklı güzel bir gün diliyorum
Eki Görüntüle 3077243
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Ziya
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
@mimesis
Teneffus Zili
Efser
@D u t
i p e k
@Selizay
@-Erva-
@Tenyearslatermavi
@Anka
@A R Y A
@Lalalala1
Minik Duduklu Tencere
The
@Nikinik
6.20 ile meydan okuyorum, kamoon
Dün akşam bana bıçak emojisi gönderdi, Mune de banladi herhaldeGünaydın.
Herkes oh ne güzel renkli renkli görünüyor bugün dut gelmiş arya gelmiş derken bir baktım
Jes renk yok.
E haberi bize söylemeyecek misin
Meraklılar nasıl belliTeyo çok meraklıdır, bize de söyle sevinelim canım
6.30 yataktan kalkış. 6 uyanış6.20 ile meydan okuyorum, kamoon
Heee o zaman büyüksün apla6.30 yataktan kalkış. 6 uyanış
En kötü huyum canım. Aşırı meraklıyım. Ama kendime de haksızlık etmeyeyim burnumu sokmam kimsenin işine, Uzaktan uzağa içten içe merak ederimMeraklılar nasılsın belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?