Düzenli Evimiz & Hayatımız

Heee o zaman büyüksün apla

Benim 6.20 uyanış ama 7ye kadar bebeye oğlum nolur şu oyuncaklarla oyna diye yalvarış ve 7de kalkış
Ah canım çok iyi anlıyorum yıllarca bir umut söyledim bu sözleri, belki uyurlar dedim sonuç 11 senedir böyleler

Ah canım çok iyi anlıyorum yıllarca bir umut söyledim bu sözleri, belki uyurlar dedim sonuç 11 senedir böyleler
Ama en azından geceleri deliksiz uyuyorsundur negocugum. Ben de çocuktan önce hep 6da dinç kalkardim ama şimdi taze süt işçiliği yaptığım için uykumu alamıyorum

Ama en azından geceleri deliksiz uyuyorsundur negocugum. Ben de çocuktan önce hep 6da dinç kalkardim ama şimdi taze süt işçiliği yaptığım için uykumu alamıyorum
Yok canım maalesef benim sık sık uyanma gibi bir sorunum var,bünye alıştı ondan mı bilmiyorum. Zaten küçük mutlaka su ister iki kere (korkuyor su bahane) üstlerini açıyorlar ben her uyanmamda kalkıp onlara da bakıyorum.
Yani bana dediğin gibi kesintisiz 4 saat olursa cidden yetiyor. Bölük pörçük uyku insanı sersem yapıyor.
Gece filme daldım 1.30 da yattım uykuya dal 2 falan öyle işte
Ama senin enerjini alan bir bebiş var tabii ki sana göre daha dinç oluyorum yinede

Kusan cocuk iyileşti şükür.
Bu sefer diğeri gece az ateşledi öksürük de var aferin verdim.
Boğazına kantaron yağı sürdüm sardım o biraz yumusatmis ateş de düşmüş.
İnşallah çıkmaz birdaha.
Okula da yollamadım.

Bugün böyle başladık bakalım.
Şu an sofra başındayım. Kalkıp bir dünya isim var.
Türk kahvem bitti yine ona üzülüyorum Şu an

Ben kahvesiz yapamam ama hayır.
Nasıl temizlik yapicam

bana da isin icine dikis oldigu icin riskli yerde birde dediler ama adam hic risk almiyormuscasina bana sesini bosuna cikartma o gelen catirtilar cene ekleminden geliyor korkacak hic bisey yok dedi
Aynen ya ben de o çatırtıları duydukça gidiyor dedim çene Neyse ki uzun sürmedi yoksa doktora çifte tekme atıp kaçabilirdim masadan
Geçmiş olsun kuzum.Ağrı hissedersen ara ara buz koy
Çok sağol canım aklımda bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…