- 26 Mart 2018
- 28.489
- 128.101
- 598
Erken de kalktığına göre epeyce iş planın vardır bugün6.30 yataktan kalkış. 6 uyanış
Yok ya sanmıyorum ondan değildir benceDün akşam bana bıçak emojisi gönderdi, Mune de banladi herhalde
Ah canım çok iyi anlıyorum yıllarca bir umut söyledim bu sözleri, belki uyurlar dedim sonuç 11 senedir böylelerHeee o zaman büyüksün apla
Benim 6.20 uyanış ama 7ye kadar bebeye oğlum nolur şu oyuncaklarla oyna diye yalvarış ve 7de kalkış
Ben her gün erken kalkıyorum beybiErken de kalktığına göre epeyce iş planın vardır bugün
Tıpkısı benEn kötü huyum canım. Aşırı meraklıyım. Ama kendime de haksızlık etmeyeyim burnumu sokmam kimsenin işine, Uzaktan uzağa içten içe merak ederim
Korkmuştum yine bize kiyamadi negom ya oyy tatlış işte bu.2 haziran ödevi
Takı toka koyduğumuz yeri düzenlemek.
Duvarda ki saatlerin tozunu almak.
Kapı kulplarını silmek.
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
mimesis
Teneffus Zili
Efser
D u t
i p e k
Selizay
Eva
Tubismavis
Anka
A R Y A
L Lalalala1
Minik Duduklu Tencere
The
Nikinik
Dikkatimi dağıtanlara ekstra ödev
Öğretmen öğrencilere sessiz olun demiştir
Teyo 2 görev seni yormaz, boşuna kaytarma dercesine2 haziran ödevi
Takı toka koyduğumuz yeri düzenlemek.
Duvarda ki saatlerin tozunu almak.
Kapı kulplarını silmek.
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
mimesis
Teneffus Zili
Efser
D u t
i p e k
Selizay
Eva
Tubismavis
Anka
A R Y A
L Lalalala1
Minik Duduklu Tencere
The
Nikinik
Ama en azından geceleri deliksiz uyuyorsundur negocugum. Ben de çocuktan önce hep 6da dinç kalkardim ama şimdi taze süt işçiliği yaptığım için uykumu alamıyorumAh canım çok iyi anlıyorum yıllarca bir umut söyledim bu sözleri, belki uyurlar dedim sonuç 11 senedir böyleler
Seni kayırıyorum DaverTeyo 2 görev seni yormaz, boşuna kaytarma dercesine
Yok canım maalesef benim sık sık uyanma gibi bir sorunum var,bünye alıştı ondan mı bilmiyorum. Zaten küçük mutlaka su ister iki kere (korkuyor su bahane) üstlerini açıyorlar ben her uyanmamda kalkıp onlara da bakıyorum.Ama en azından geceleri deliksiz uyuyorsundur negocugum. Ben de çocuktan önce hep 6da dinç kalkardim ama şimdi taze süt işçiliği yaptığım için uykumu alamıyorum
Aynen ya ben de o çatırtıları duydukça gidiyor dedim çene Neyse ki uzun sürmedi yoksa doktora çifte tekme atıp kaçabilirdim masadanbana da isin icine dikis oldigu icin riskli yerde birde dediler ama adam hic risk almiyormuscasina bana sesini bosuna cikartma o gelen catirtilar cene ekleminden geliyor korkacak hic bisey yok dedi
Çok sağol canım aklımda bulunsunGeçmiş olsun kuzum.Ağrı hissedersen ara ara buz koy
Ah noldu yaa geçmiş olsun kuzum
Oooo kaotın şifayı o zaman. Çok geçmiş olsun inşallah çabuk toparlarsın
Oyyyyy kuma badişkoma ne olmuş
Geçmiş olsun canım yaaa
Sağolun kızlar aynen çocuklardan geçti benden de eşime geçti tam sınav öncesi hayırlısı artıkGeçmiş olsun canım çocuklardan mı geçti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?