- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Allah şifa versin canımSağolun kızlar aynen çocuklardan geçti benden de eşime geçti tam sınav öncesi hayırlısı artık
Ya aklıma sınav geldi. Büyük iyi mi bari?Sağolun kızlar aynen çocuklardan geçti benden de eşime geçti tam sınav öncesi hayırlısı artık
Beyinleriniz hep fit olacakYaa beyin jimnastiği yaptırıyorsun bize
An itibariyle sallıyorum oysa kızımdan sonra töbe demiştim sallamam ama uyumuyor ne yapayım kendi kendine uyudu da biz mi salladıkBibiklir sıllınmız
O bir yerlere mesaj göndermiştir yineAnlamadımjimlastik yapayım
Şimdi anladımAn itibariyle sallıyorum oysa kızımdan sonra töbe demiştim sallamam ama uyumuyor ne yapayım kendi kendine uyudu da biz mi salladık
Tabii canım biz bayılıyoruz acı çekmeyeAn itibariyle sallıyorum oysa kızımdan sonra töbe demiştim sallamam ama uyumuyor ne yapayım kendi kendine uyudu da biz mi salladık
Yok bacım ben evi topluyorum gelince yapacağım şimdilik günlük işlerBugün kimi seçsem acabaaaaa
Ben bilmem seçebilirimYok bacım ben evi topluyorum gelince yapacağım şimdilik günlük işler
Tabi canım 8 aylık bebeden senfoni orkestrası konseri çıkmazsa ben de züpürge değilimTabii canım biz bayılıyoruz acı çekmeye
Oysa yanına yatsan ninni söylesen uyur sende hiç bilmiyorsun
E sen artık süpürge değilsin ziya sınTabi canım 8 aylık bebeden senfoni orkestrası konseri çıkmazsa ben de züpürge değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?