İşte bunu yaparım
Aynen bakalım şimdiye ses çıkmadı. İnş gelmezler.Hastaysa gelmeseler de adam da dinlense
Günaydın, küçük oğlum hasta ödev verip kaçayım.
Çok güzel planlar, yapmak nasip olur inşaallah canımevde köklü değişiklikler yapıyorum şu sıra, yeni koltuk takımı falan aldık iki haftaya gelecek o gelmeden evi elden geçiricem
Başlıyorum o zaman;
-yatak odası baza hariç her yeri elden geçirdim tüm dolap ve çekmece içleri.. bugün nasipse bazasını elden geçireceğim
-mutfağımı geçen hafta elden geçirdim, fakat içime sinmeyenler var onları da elden geçiricem
-misafir yatak odam var orayı bazası dahil komple elden geçiricem
-ayakkabılığım elden geçecek
- kiler elden geçecek
-asıl bombam boş bir odam var üç tane büyük duvardan duvara yarım boy dolaplarım var ne kadar ıvır zıvır varsa o dolaplarda ve bu odayı toplasan iki gün sonra yine aynı çünkü düzeni yok. ama şimdiki kullandığım koltukları o odaya geçirip o dolapları köydeki evime götüreceğim, hem koltuk olunca düzenli olacak hem dolaplar gittiği için ne kadar ıvır zıvır varsa elden çıkaracağım
-tüm havlularımı, yastık kılıflarımı, nevresim takımlarımı elden geçirip, atılacakları atıp verilecekleri vereceğim.
şuan aklıma gelenler bunlar, ama işim çok kızlar. hedef tabiki temizlik ama fazlalıklardan kurtulmak en büyük arzum oda olacak inşallah
Bimin yap çözücüsü çok iyiGeçmiş olsun canım.
Yağ çözücüm iyi değil vikingin almıştım uzun süre kullandım Bi 6 ay ama ciddi temizlemiyor ya. Geçen alışverişte alacaktım unuttum.Aklımdan çıkmış. Aspiratörüm yağ içinde dün farkettim. yemek buharı dan ısınınca anladım. Diğerleri temiz.
Geldiler miAyyy kv aradı görümcem ona gitmiş gelin diye.Eşimde hastayım siz gelin dedi.
İnş gelmezler inş. Burnum da kaşınıyor böyle kaşınınca mutlaka misafir gelir. İstemiyorum ya gelmesinler. Görümce de var 3 çocuk bende var 1 ev kreşe dönüyor. Bir de muhabbetlerini sevmiyorum.Elektrik yükleniyorum resmen.
Amin canım sağolŞimdi görüyorum mesajıgeçmiş olsun çabuk toparlar inşallah havalar dengesiz hastalıklar iyice arttı
Amin canım sağolNego çok geçmiş olsun inşallah atlatır hemen
Bugün tüm evi dip köşe temizledim
Wc banyo yıkadım
Çamaşır attım atacağım daha ve asılacak
Yemek yaptım
Şimdi de tv karşısında pinekleme zamanı
Sağol canımNego geçmiş olsun ben de yeni gördüm
Çocuk odasındaki yatakların altı silindi gardırobun arkasındaki ıvır zıvır elden geçirildi
Nasılsınız bakalım, hafta sonu saadeti mi yaşıyorsunuz
Nasılsınız bakalım, hafta sonu saadeti mi yaşıyorsunuz
Ateş düşürücü verdim, uyudu, uyanır birazdan. Daha iyidir umarım.Ben Cumartesi gezmesindeydim eve dönüyorum şimdi. Yolda mesajları okuyayım dedim, hemen bitti. herkes dinleniyor herhaldeOğlun nasıl oldu?
Aaa sen hep pozitif olurdun tosbik ne olduYaaa ne demessin, kulkedisi ne kadar yasarsa o kadar
Aynı anda yazmışız
Aaa sen hep pozitif olurdun tosbik ne oldu
Ateş düşürücü verdim, uyudu, uyanır birazdan. Daha iyidir umarım.
Galiba herkes bugün tatil verdi kendine
Eline sağlık, hoş geldin aramızaMerhaba
Bugun ;
Carsaflari degistirdim , diger cikanlari yikadim.
Yatagin altini supurdum.
Banyolari yikadim
Mutfak dolaplarini ve buzdolabini temizledim.
Evi dip kose süpürüp, toz alip sildim , ve camlarinda tozunu aldim ;-)
5 sayfada kitap okudum
Bizde çıkamadık, hastaneye gidip gelmeyi saymazsakAy yok bir şey çok şükür canim. Cumartesi saadeti deyince dışarda gezme tozma anlıyorum da evde olunca kulkedisi gibi hissettim kendimiBir de arkadaşlar erken yılbaşı programına gittiler, diyetteyim diye gitmedim ben, malum herkes tikinirken eziyete gerek yok
Dr üç gün olur dedi canımHala düşmedi mi ateşi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?