Bizimkini Elif elinden kaçırdı ona belli etmedim ama çok üzüldük bir kaç gün kendimize gelemedim
Söyleyeyim TeyomTeyo çok meraklıdır, bize de söyle sevinelim canım
Elif kızın mı canım☺ Kısmeti bu kadarmış hayvanınBizimkini Elif elinden kaçırdı ona belli etmedim ama çok üzüldük bir kaç gün kendimize gelemedim
Bende tam tersiyimdir ablam bakarken ne kadar meraksızsın derdi.Teyo çok meraklıdır, bize de söyle sevinelim canım
Evet canımElif kızın mı canım☺ Kısmeti bu kadarmış hayvanın
Unuttun biziBuyrun benim
ama bu mesajda cevap yokBende tam tersiyimdir ablam bakarken ne kadar meraksızsın derdi.Yaş aldıkça merak bi tık arttı ama yinede normal boyutta.Yaşlanınca meraklı olurum belki
Ev işi için inşallah hayırlısıyla en güzeli olsun canım. Ablana da Rabbim kolaylık ve şifa versinSöyleyeyim TeyomBir ev konusu var bi kaç gündür muhit çok iyi.Kv almamız için teşvik ediyor beni çok şaşırttı bi arsamız var onu ve arabayı satacağız inş.
Çocuklarım için iyi bi yerde oturmayı çok isterim. Hakkımızda hayırlısı olsun canım..❤❤
Ayrıca yengemden haber bekliyorum ama soramıyorum da sıkmamak için bugün bi arayabilirim inş.☺
Ablamda hastanede tekrardan yatış verildi 29 haftalık hamile bebek 27 haftalık görünüyor suyu az diyorlar hocalar bu sabah bakacak inş. Balcalı Üniversitesinde şuan bakalım ondan da haber bekliyorum.
tamam önceki sayfaya bakmadan atlamışımama bu mesajda cevap yok
Yatakları topladım çocukların nevresim degistirdim
3 kez kahvaltı hazırladım kaldırdım
Kuruyan çamaşırları kaldırdım sabah ürüleri bitirdim
Yeni astım kahveye oturdum şimdi.
12 de kahvaltı yapmaya çalışıyorum üzerine iyi gidiyor. Aç kahve içememDemek artık kahve saatin var
Açken kahvaltı bile yapamam önce bi altlık bi baz gönderiyorum mideye12 de kahvaltı yapmaya çalışıyorum üzerine iyi gidiyor. Aç kahve içemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?