Ben ben ben duydum ama inanmirimNego gano ürünlerini duydun mu hiç onların da faydası oluyor
Ben ben ben duydum ama inanmirim
Ben de inanmıyordum bonuscum ama annemler kullanmaya başladı fayda gördü. Şimdi ben de kahvelerini kullanıyorum iyi geldi.O neymiş bakayım
Allah ım hamdını artırsın canım.Rabbim hepimizi bi şekilde sabırla imtihan ediyor.Sabrının sonu selamet olsun.Eşinin ve senin herşey gönlünüzce olsun inş.aminHamd olsun canım. Perşembe dayanamadım kan verdim, maalesef ona göre negatif. Çarşambaya kadar değişiklik olacağını sanmıyorum canım. 2 gün çok üzüldüm, çok ağladım, akşamdan beri iyiyim şükür
Ne kadar doğru bilmiyorum ama kanserde falan sonuç alanların olduğunu söylüyorlar. Üye oldum ben de ama sadecr kendime almak içinKuzenim satıyor bi de sanırsın ölümden başka her derde deva
Ben de inanmıyordum bonuscum ama annemler kullanmaya başladı fayda gördü. Şimdi ben de kahvelerini kullanıyorum iyi geldi.
Aynen ben de öyle düşünüyorum. Bir iki tanıtım seminerine girdim internette dediğin gibi davranan insanlar var. Sabunu iyi gerçekten biraz çillerim var benim artar güneşte artmadı bu sene gerçi daha çok yazın ortasında da değiliz. Ben de mochasını bi de fındıklı kahvesini beğendimYa faydalıdır ama o kadar o denilen gibi değil. Bak ganonun yuvarlak el sabunu var o çok iyi egzamalı el için falan.
Sıcak çikiletası bir de gizel
Aynı canım ya oğlan iyi elhamdülillah Allah razı olsunAnka Nasıl oldun guzum? Yavruna başarılar diliyorum inş
Ara ki bulasın ?Efser Ana gurban nerdesin?
Aynı, daha iyi veya kötü değil
Zorunlu mu siz mi istiyorsunuz?İyi akşamlarrr
Nego 2 gündür neredeyse hiçbir şey yapamıyorum açıkçası yapasım da gelmiyor
Ev bakma telaşına girdik biraz değişik hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?