- 26 Mart 2018
- 28.488
- 128.101
- 598
Gece komşu çağırdı 12ye yakın, eşim dedi otur oturduğun yerdeEve girmiyorsun diye olabilir mi
Allah'ım bana Teyomun komşularından nasip etGece komşu çağırdı 12ye yakın, eşim dedi otur oturduğun yerdeayıptır. Bugün eşim nöbette bir plan yaparım belki
Toplarken katlıyorum bende yoksa kalıyoreğilip kalkmak zor geliyor negomcamasir da cazip gelmiyo sonradan katlamak var ya ucunda
Bu ara çok yaptım piknik darlandımPiknik yapmak
Nasıl oldun ?Günaydın, mutlu pazarlar
Kuzucum bugün düne göre daha iyiyim çok şükürNasıl oldun ?
Bu kadar istek gözümü yaşarttıMaraton istiyorum çok istiyorum
İnanmam hiç sevmezsin oysakiNego başkan bugün gün boyu dışardaydım. Akşam 10 gibi ancak eve döneceğim. Eşim silip süpürecek bugün. Umarım güzel temizler
Toplarken katlıyorum bende yoksa kalıyor
İnşallah hayırlısı olsunSelamlarrr
Biz istiyoruz canım:) Bakalım hayırlısı ile gönlümüze ve cebimize göre buluruz inşallah:)
Çok şaşırdık dışarıda olmana
Nasıl ya uyuyup kaldığı için mi gitmemiş sende gittti sanıp mesaj mı attın doğru mu anladımKızlar bugün kocam çalışıyor dedim ya ahahahdün gece çocuk uyandı, uyumadı gece 3te. Eşim uyuttu ama çocuk onun horlamasindan uyanmasın diye gitti salonda devam etti. Meğer uyuyakalmis. Ben de sabah mesaj atıyorum, diyor ki içerdeyim yani evde bugün.
Kaffalti yaptık. Bebeye yedirdim, daha doğrusu o mama sandalyesine yedirdi
Eşim evi süpürdü ( aslanım yiğidim )
Kedilerin kumunu temizledim, koltukları fircaladim.
Şimdi mutfağı, bulaşıkları topluyorum.
Balkonu yikayacagim.
Çamaşır yikayacagim, nevresimleri değiştireceğim.
Evi sileceğim.
1 nolu görümcem evi teşrif edecek, muhtemelen yoğun bir gün olur
Aynen negocugum. Adam salondan çıktı, hiç evi dolanmamistimNasıl ya uyuyup kaldığı için mi gitmemiş sende gittti sanıp mesaj mı attın doğru mu anladım
A ha ha iyi ki birden görüp korkmadınAynen negocugum. Adam salondan çıktı, hiç evi dolanmamistim
Banyoda ne varsa dışarı çıkardım. Foşur foşur çamaşır suyuyla banyoyu yıkadım. Wc ve lavaboyu temizledim. Çamaşır makinesini çekip altını temizledim. Yerine koyarken her yerini sildim. Deterjan koyduğum yerleri düzenledim. Diş fırçalarına kadar kullanılan herşeyi düzenledim. Hala burnumda çamaşır suyu kokusu var.5 haziran ödevi
Banyo temizlemek.
Ütü yapmak.
kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Ziya
@malipina
@Limonsuzzcay
K klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
Levaiz
mimesis
Teneffus Zili
@Efser
@D u t
@N u r
Selizay
Eva
Tubismavis
Anka
@A R Y A
@Lalalala1
@Minik Meleklerim
The
@Nikinik
Harikasın badim ben bişi yapmadım valla çamaşır attım sadece o kadarYemek yaptım yendi,
Sofrayı toparladım kirlileri makineye dizdim,
Elde yıkanacakları yıkadım.
Evi bi tur toparladım.
Tubismavis
Beni bilirsin yaniİnanmam hiç sevmezsin oysaki
İyi eğlenceler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?