- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.019
- 498
İnşallah canım ya insallahHadi inşaAllah süreç olumlu ilerler.
İnşallah canım dinlen dikkat et. Doktoruna sordun mu?Sağol canım, uyumuşum. Daha iyi veya daha kötü değil aynı. İnşallah iyi olurum
Sormadım numarası yok ama eğer kötü olursam daha fazla instagramdan falan yazarımİnşallah canım dinlen dikkat et. Doktoruna sordun mu?
Olmazsın inşallah canımSormadım numarası yok ama eğer kötü olursam daha fazla instagramdan falan yazarım
Bugün erken gebelik testi de yaptım canım. Kalbim kadar temiz bir test maşallahDur bakalım canım 8 inde demiştin erken vermişsin. Allah büyük
Evler iyi yine, dışarı yanıyorNasıl sıcaaakkkkkkk
Şimdiden bunalttı
Gönlü güzel insan sadece sımsıkı sarılıyorum sanaBugün erken gebelik testi de yaptım canım. Kalbim kadar temiz bir test maşallah
Sağolasın canım benim, ne kadar dua ettiğinizi biliyorum. Demek henüz nasip değilmiş.Gönlü güzel insan sadece sımsıkı sarılıyorum sana
Bende yorumsuz sarılmak iki de zırlamak istedim teyo ❤Sağolasın canım benim, ne kadar dua ettiğinizi biliyorum. Demek henüz nasip değilmiş.
Hep duamdasın teyocanım hayırlısı ile nasip olsun İnşallahBugün erken gebelik testi de yaptım canım. Kalbim kadar temiz bir test maşallah
Buz koydun mu? Arveles aldın mı? Tansiyonunu ölçtün mü?
Duş aldım arveles içtim yeni. Tansiyon değil yok o başka türlü oluyor. Arveles yine bitti kocam dellenecek iç iç devam et böyle diyeBuz koydun mu? Arveles aldın mı? Tansiyonunu ölçtün mü?
Şu hacamatı bi yaptıramadın ki yavrimDuş aldım arveles içtim yeni. Tansiyon değil yok o başka türlü oluyor. Arveles yine bitti kocam dellenecek iç iç devam et böyle diye
Ah evet ya okul tatil olsun aklımda inşallah.Şu hacamatı bi yaptıramadın ki yavrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?