- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Aaaa siz birbirinizi gördünüz müüüüüggggBak valla kendimi övmek için demedim hep aynı tepkiyi alıyorum ula
Yok daha neler aynı duruyoruz işte
Teyocum vakti geldiginde inşallah hayırlı Saglıklı evlatların olurBugün erken gebelik testi de yaptım canım. Kalbim kadar temiz bir test maşallah
3 çorba kaşığı kahve nedir zalım. Direk damardan baglaHiç ölçmedim ki ama mesela bir kupaya 2 çorba kaşığı neckafe olabilir 3 te olabilir. Sıcakken birazda şeker koyuyorum.
Süt buz giricek ya anca olur. Kahvesi az isteyen az koyar. Deneyip bakman lazım.
Tek kupada yapim dersen tepeleme tatlı kaşığı kahve ıslatıp eritcek kadar suyla demle gerisi süt. Köpürtmek için frenç presler var ya onlar iş görüyor
1 litre süt ve bir kupa su için dedim ya3 çorba kaşığı kahve nedir zalım. Direk damardan bagla
O kadar hukukumuz var olsun o kadarAaaa siz birbirinizi gördünüz müüüüügggg
Zenginlik böyle işte 3 çorba kaşığı kahve kaç gün gider3 çorba kaşığı kahve nedir zalım. Direk damardan bagla
Kaç kaşık koy diyeydim kadına allahım yaaZenginlik böyle işte 3 çorba kaşığı kahve kaç gün gider
Günaydın kızlar. Hastalıktı sınavdı derken evi kendimi saldım baya. Bu gün artık toparlanma vakti. Akşama kadar baya iş var
La niye bir sürahi yapsın bir kupa neyine yetmiyorKaç kaşık koy diyeydim kadına allahım yaazaten 1 kupaya tatlı kaşığı koymuyomuyuz 4 kupa çıkar ne kadar gizel ölçü vermişim ha
Köye yerleşmeye karar vermişEfser Allahın aşkına bir köye gittin ve mahsur mu kaldın nerdesin?
Vallahi yeni de temizledim çok olmadi ama ne ara öyle oluyor anlamıyorum nego yine gördün6 haziran ödevi
O buzdolabının üstü ne öyle toz içinde,silelim
Çaydanlık, ketıl,çaycı hangisi varsa kireçlenmiş temizleyelim
Sofra,masa örtülerini koyduğumuz yeri düzenleyelim.
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
mimesis
Teneffus Zili
Efser
D u t
i p e k
Selizay
Eva
Tubismavis
Anka
A R Y A
L Lalalala1
Minik Duduklu Tencere
The
Nikinik
La niye bir sürahi yapsın bir kupa neyine yetmiyor
Vallahi yeni de temizledim çok olmadi ama ne ara öyle oluyor anlamıyorum nego yine gördün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?