Kayınannişim tam tersi çok mesud oluyor temizlik sesimdenSes etme gel çay iç önce
Sizin çocuklarınızda biraz şeydirMüsrif değil de lüküs sitede otuyorsun bizler mahalle arası apartuman. Bazı görgüsüzler varoş diyor bize bu yüzden
Koptum bunaMüsrif değil de lüküs sitede otuyorsun bizler mahalle arası apartuman. Bazı görgüsüzler varoş diyor bize bu yüzden
Ben ses etmiyorum gel kahvaltıya demesin diye son indiğimde mıhlamanım tavasındaki yağı ekmekle alıyodum allah affetsinKayınannişim tam tersi çok mesud oluyor temizlik sesimden
Tabii ya sokağa salıyorum elim belimde kapı önü sohbeti ediyorum diğer kadınlarla arada da araba geliyor diye bağırıyorum ne var yani ne var bundaSizin çocuklarınızda biraz şeydir
Neyyy senin basman da mı yok ben tam varoşmuşumNego güzel desenli bir basma bulursam alacam kendime bazıları basma eteği hor görmüş
Tabii ya sokağa salıyorum elim belimde kapı önü sohbeti ediyorum diğer kadınlarla arada da araba geliyor diye bağırıyorum ne var yani ne var bunda
Normal değil mi ki hiç metrropol de elit semtlerde yaşamadım da ben medeniyetten bihaherim
İlkim olacak.Neyyy senin basman da mı yok ben tam varoşmuşum
Olur mu doğuştan zengin elit hep öyle kalacak bazıları. Zenginlik = elitlik fakirlik = varoşlar diyen pis zihniyetleriyle dünya zengini olsa kaç yazar kalbi fakirlerin
Günaydın badim bugün daha iyiyim çok şükür, kontrolüm var çok heyecanlı ve stresliyim dua etSelizay canım nasıl oldun daha iyi misin?
Domates salatalık getiririm size faydam olurKöye yerleşmeye karar vermiş
Nen var guzum?Günaydınnego kaç günlük ödev birikti bir bilsen onların dışında da yapmam gerekenler var ama hiç yapasım yok
Efser Allahın aşkına bir köye gittin ve mahsur mu kaldın nerdesin?
Evlisin çok normal. Yanlışım varsa yanlışsın de.Bi de üstümde bir sinir hali var kaç gündür. Her şeye sinirleniyorum nerdeyse
Çok gerginim bonus anlayamıyorum niye böyle olduNen var guzum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?