Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çok gerginim bonus anlayamıyorum niye böyle oldu
Olur canım olmaz mı şu an en çok tahminim birikmiş işlerin arasında olmak ve birde bugünün işleri arasında ayrıca çocuk sorumluluğu geriyor olabilir eşte sen bunları hissederken bunlardan bi haberse çok normal gerilmen

Valla tam yerinde bi tespit oldu. Kendimi o kadar sıkılmış sıkışmış hissediyorum ki. Kimseye de açamıyorum fazla. Pimi çekilmiş bombo gibi dolanıyorum ortalıkta. Bi şey değil çocuğa da kızar oldum sürekli. Ona üzülüyorum en çok

Biliyorum istersem yaparım ama hiç istemiyorum biliyor musun. Aklımdan bin türlü şey geçiyor. Hiçbirini yapmak istemiyorum

Kızmamaya çalış ki daha çok üzülme bir de onun vicdanını yapıyoruz.

Nete geriliyosun bu kadar lafı var ya ağzınıda yırtamıyorsun okula gidiyor

Kızmamaya çalış ki daha çok üzülme bir de onun vicdanını yapıyoruz.

Nete geriliyosun bu kadar lafı var ya ağzınıda yırtamıyorsun okula gidiyor
Yırtsan söylesen ne olcak bonus anlamıyorki ne derdin sıkıntın var senin oluyor. Bir dediğin 2 olmuyor daha ne istiyorsun oluyor. İstediğim şeyler de azami hayatı sürdürmek için lazım olan şeyler

Biliyorum istersem yaparım ama hiç istemiyorum biliyor musun. Aklımdan bin türlü şey geçiyor. Hiçbirini yapmak istemiyorum
Kıyamam bende öyleyim bu ara buraya girmesem hiç bişey yapmıycam sanki inan.
Kendi üstüne gitme şu an bu isteksizlik geçici biliyosun. Bugün acil olarak ne yapıcaksın onu düşün ve onun dışındaki şeyleri yapma istersen.
Erkenden bi çıkıp hava alabilirsin vitrin incik boncuk züccaciye seversen bakabilirsin olmaz mı?

Yırtsan söylesen ne olcak bonus anlamıyorki ne derdin sıkıntın var senin oluyor. Bir dediğin 2 olmuyor daha ne istiyorsun oluyor. İstediğim şeyler de azami hayatı sürdürmek için lazım olan şeyler
Zaten nerde sorun etmeyen yetinen insan varsa ona laf ediliyor.
İhtiyacı daha çok olan daha çok harcayan yetinemeyenler daha kıymetli oluyor.
Üzme kendini sen çok tatlı birisin sıradan değilsin

Çarşı falan çok yakın değil çocukla o da ayrı eziyet olur. Evi bi toplayıp yemek yapacağım sadece
Zaten nerde sorun etmeyen yetinen insan varsa ona laf ediliyor.
İhtiyacı daha çok olan daha çok harcayan yetinemeyenler daha kıymetli oluyor.
Üzme kendini sen çok tatlı birisin sıradan değilsin
Kesinlikle öyle. Ben eğer biraz cazgır olsaydım çok daha farklı olurdu her şey. Allah razı olsun bonusum iyi geldi söylediklerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…