golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
Yok çok doğru diyorsunEvlisin çok normal. Yanlışım varsa yanlışsın de.
Olur canım olmaz mı şu an en çok tahminim birikmiş işlerin arasında olmak ve birde bugünün işleri arasında ayrıca çocuk sorumluluğu geriyor olabilir eşte sen bunları hissederken bunlardan bi haberse çok normal gerilmenÇok gerginim bonus anlayamıyorum niye böyle oldu
Valla tam yerinde bi tespit oldu. Kendimi o kadar sıkılmış sıkışmış hissediyorum ki. Kimseye de açamıyorum fazla. Pimi çekilmiş bombo gibi dolanıyorum ortalıkta. Bi şey değil çocuğa da kızar oldum sürekli. Ona üzülüyorum en çokOlur canım olmaz mı şu an en çok tahminim birikmiş işlerin arasında olmak ve birde bugünün işleri arasında ayrıca çocuk sorumluluğu geriyor olabilir eşte sen bunları hissederken bunlardan bi haberse çok normal gerilmen
Biliyorum istersem yaparım ama hiç istemiyorum biliyor musun. Aklımdan bin türlü şey geçiyor. Hiçbirini yapmak istemiyorumgolgefeslegeni ama sen bu gergin ruh halinden çıkabilecek birisin.
Gölgefesleğeni bir tane işte başka bir ana onu doğurmayacak niye gergin kalıp gününü zehir etsin? Niye gün ona yük olsun?
O isterse gününüde güzelleştirir evinide
Kızmamaya çalış ki daha çok üzülme bir de onun vicdanını yapıyoruz.Valla tam yerinde bi tespit oldu. Kendimi o kadar sıkılmış sıkışmış hissediyorum ki. Kimseye de açamıyorum fazla. Pimi çekilmiş bombo gibi dolanıyorum ortalıkta. Bi şey değil çocuğa da kızar oldum sürekli. Ona üzülüyorum en çok
Yırtsan söylesen ne olcak bonus anlamıyorki ne derdin sıkıntın var senin oluyor. Bir dediğin 2 olmuyor daha ne istiyorsun oluyor. İstediğim şeyler de azami hayatı sürdürmek için lazım olan şeylerKızmamaya çalış ki daha çok üzülme bir de onun vicdanını yapıyoruz.
Nete geriliyosun bu kadar lafı var yaağzınıda yırtamıyorsun okula gidiyor
Kıyamam bende öyleyim bu ara buraya girmesem hiç bişey yapmıycam sanki inan.Biliyorum istersem yaparım ama hiç istemiyorum biliyor musun. Aklımdan bin türlü şey geçiyor. Hiçbirini yapmak istemiyorum
Zaten nerde sorun etmeyen yetinen insan varsa ona laf ediliyor.Yırtsan söylesen ne olcak bonus anlamıyorki ne derdin sıkıntın var senin oluyor. Bir dediğin 2 olmuyor daha ne istiyorsun oluyor. İstediğim şeyler de azami hayatı sürdürmek için lazım olan şeyler
Günaydın canlar
Dualarınızı bekliyorumgeldik bekliyoruz çağırmalarini
Güüünaaayyydııınnn
Güzel haberlerle gel inşallahGünaydın badim bugün daha iyiyim çok şükür, kontrolüm var çok heyecanlı ve stresliyim dua et
Hayırlısı olsun muradını versin AllahGünaydın canlar
Dualarınızı bekliyorumgeldik bekliyoruz çağırmalarini
Çüş lan
Çarşı falan çok yakın değil çocukla o da ayrı eziyet olur. Evi bi toplayıp yemek yapacağım sadeceKıyamam bende öyleyim bu ara buraya girmesem hiç bişey yapmıycam sanki inan.
Kendi üstüne gitme şu an bu isteksizlik geçici biliyosun. Bugün acil olarak ne yapıcaksın onu düşün ve onun dışındaki şeyleri yapma istersen.
Erkenden bi çıkıp hava alabilirsin vitrin incik boncuk züccaciye seversen bakabilirsin olmaz mı?
Kesinlikle öyle. Ben eğer biraz cazgır olsaydım çok daha farklı olurdu her şey. Allah razı olsun bonusum iyi geldi söylediklerinZaten nerde sorun etmeyen yetinen insan varsa ona laf ediliyor.
İhtiyacı daha çok olan daha çok harcayan yetinemeyenler daha kıymetli oluyor.
Üzme kendini sen çok tatlı birisin sıradan değilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?