Anlamayan insana kendini anlatmaya çalışmak ömür tüketmekten başka bir şey değil. Kendini düşün kendin için iyi ol ve etrafındakilerden beklentini düşür, az beklenti çok huzur çok doğru bir söz. Gerçekleşmeyen beklentiler hayal kırıklığı, yaşama sevincini almaktan başka bir şey değil.Yırtsan söylesen ne olcak bonus anlamıyorki ne derdin sıkıntın var senin oluyor. Bir dediğin 2 olmuyor daha ne istiyorsun oluyor. İstediğim şeyler de azami hayatı sürdürmek için lazım olan şeyler
Zor olur çocukla ama hep mekan değişmek iyi gelir derler negatif ortamdan uzaklaşmak.Çarşı falan çok yakın değil çocukla o da ayrı eziyet olur. Evi bi toplayıp yemek yapacağım sadece
Kesinlikle öyle. Ben eğer biraz cazgır olsaydım çok daha farklı olurdu her şey. Allah razı olsun bonusum iyi geldi söylediklerin
İçindeki varoş çıktı ortaya gördün müÇüş lan
İçindeki varoş çıktı ortaya gördün mü
Hayır o kadar argolu, küfürlü, bel altı konuşup kendini elit sanıyor ya bazıları
Teşekkür ederim canımHakkınızda hayırlısı olsun başarılı geçsin inş
İnan minimum seviyede beklentilerim nego. Anlamayana anlatmak için de uğraşmıyorum artık ama bu da içimde birikiyor işte böyle kendime zarar veriyor.Anlamayan insana kendini anlatmaya çalışmak ömür tüketmekten başka bir şey değil. Kendini düşün kendin için iyi ol ve etrafındakilerden beklentini düşür, az beklenti çok huzur çok doğru bir söz. Gerçekleşmeyen beklentiler hayal kırıklığı, yaşama sevincini almaktan başka bir şey değil.
Bezelye pilav yapcam bonusumZor olur çocukla ama hep mekan değişmek iyi gelir derler negatif ortamdan uzaklaşmak.
Ne yemek yapıcan?
Çemşürme ne demekEfserin ağzını bi çemçürsem gene de yetmez
Çüş lan
Zor olur çocukla ama hep mekan değişmek iyi gelir derler negatif ortamdan uzaklaşmak.
Ne yemek yapıcan?
Bu nasıl bir benzetmedir efseAyaklarıma somon ekmek bağlamış öyle geziyormuş gibiyim
Anlıyorum canım o zaman içine atmadan ciddi ney bir konuşma daha yaparız istersen. Niye kendine zarar veresin ki üzme yıpratma kendini anlayana kadar konuş o zaman.İnan minimum seviyede beklentilerim nego. Anlamayana anlatmak için de uğraşmıyorum artık ama bu da içimde birikiyor işte böyle kendime zarar veriyor.
Bezelye pilav yapcam bonusum
Yumuş yumuşlarBu nasıl bir benzetmedir efse
Sağol negom. Bilmiyorum ne yapsam olmuyor sanki. İyi hissettiğimde denerim belki tekrar konuşmayıAnlıyorum canım o zaman içine atmadan ciddi ney bir konuşma daha yaparız istersen. Niye kendine zarar veresin ki üzme yıpratma kendini anlayana kadar konuş o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?