Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yırtsan söylesen ne olcak bonus anlamıyorki ne derdin sıkıntın var senin oluyor. Bir dediğin 2 olmuyor daha ne istiyorsun oluyor. İstediğim şeyler de azami hayatı sürdürmek için lazım olan şeyler
Anlamayan insana kendini anlatmaya çalışmak ömür tüketmekten başka bir şey değil. Kendini düşün kendin için iyi ol ve etrafındakilerden beklentini düşür, az beklenti çok huzur çok doğru bir söz. Gerçekleşmeyen beklentiler hayal kırıklığı, yaşama sevincini almaktan başka bir şey değil.

Zor olur çocukla ama hep mekan değişmek iyi gelir derler negatif ortamdan uzaklaşmak.
Ne yemek yapıcan?

İnan minimum seviyede beklentilerim nego. Anlamayana anlatmak için de uğraşmıyorum artık ama bu da içimde birikiyor işte böyle kendime zarar veriyor.
Zor olur çocukla ama hep mekan değişmek iyi gelir derler negatif ortamdan uzaklaşmak.
Ne yemek yapıcan?
Bezelye pilav yapcam bonusum

İnan minimum seviyede beklentilerim nego. Anlamayana anlatmak için de uğraşmıyorum artık ama bu da içimde birikiyor işte böyle kendime zarar veriyor.

Bezelye pilav yapcam bonusum
Anlıyorum canım o zaman içine atmadan ciddi ney bir konuşma daha yaparız istersen. Niye kendine zarar veresin ki üzme yıpratma kendini anlayana kadar konuş o zaman.

Anlıyorum canım o zaman içine atmadan ciddi ney bir konuşma daha yaparız istersen. Niye kendine zarar veresin ki üzme yıpratma kendini anlayana kadar konuş o zaman.
Sağol negom. Bilmiyorum ne yapsam olmuyor sanki. İyi hissettiğimde denerim belki tekrar konuşmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…