- 8 Nisan 2017
- 57.260
- 306.854
- 698
jes e gel corba yiyelim de o yesinÇorbayı mikserledim nasıl sulu yapmışım acemi gibi
EvetMercimek mi?
Hiiiç un kavurmayla uğraşamam kap kirletemem yeni pişen pilavdan 2 kaşık koydum mikserledim o toparlar dinlendikçejes e gel corba yiyelim de o yesin
pilavla halletmis pratik gadınKenarda az un kavur suyla aç kat içine
Maşallah süphanallah
Oyy kolay gelsin canımYok bacım kayınvalidem burda köye götürecek bi dünya eşya getirmiş bizim garaja koymuştu geçen yağmur çok fena yağdı garajı su bastı onları yıka pakla durula kurusun kaldır tükendimHava da yağmurlu dışarı seremiyorum evde kurumuyor ev darmadağınık halimi sen düşün bugün de Memleketten bi arkadaşım gelecek çocuğu burda ameliyat olacak neyse ki epeyce kurudu ıvır zıvırlar da ortalıktan kaldırdık çok uğrayamıyorum giriyorum bi bakıp çıkıyorum yazmaya zamanım bile olmuyor inan
Vallahi öyle aklıma gelmezdi hiç,çok dahicepilavla halletmis pratik gadın
Bir nego kolay olunmuyor minikbana tokat basiyor negonun agzini yiyor
nego olunmaz nego dogulurBir nego kolay olunmuyor minik
Allah kolaylık versin badicimYok bacım kayınvalidem burda köye götürecek bi dünya eşya getirmiş bizim garaja koymuştu geçen yağmur çok fena yağdı garajı su bastı onları yıka pakla durula kurusun kaldır tükendimHava da yağmurlu dışarı seremiyorum evde kurumuyor ev darmadağınık halimi sen düşün bugün de Memleketten bi arkadaşım gelecek çocuğu burda ameliyat olacak neyse ki epeyce kurudu ıvır zıvırlar da ortalıktan kaldırdık çok uğrayamıyorum giriyorum bi bakıp çıkıyorum yazmaya zamanım bile olmuyor inan
Çok mu hoşuna gitti puhŞarjsız nego hahaha
Yok yav o kadar değil sonra ciddiye alacak milletnego olunmaz nego dogulurben olamam asla senin tırnaginin ucu
HoşgeldinSelam kızlar
Uzunca bir aradan sonra ben geldim. Unutulmadıysam hala aranıza katılmak isterim. Çok iş var,doğum öncesi evimi temizleyemedim maalesef,her gün yavaş yavaş yapmak istiyorum. Sizlerle daha motive olurum diye düşündüm. Çocuklardan fırsat buldukça yaptıklarımı yazarım inşallah buraya
ama brn kendi adima konusuyorum ciddeb olamam senin kadar titiz bir sen birde birtutammutluluk vardi eski nick azerin siz ikinizin masallahi var titizlikteYok yav o kadar değil sonra ciddiye alacak millet
Bu bir işaret olabilir mi sanaama brn kendi adima konusuyorum ciddeb olamam senin kadar titiz bir sen birde birtutammutluluk vardi eski nick azerin siz ikinizin masallahi var titizlikte
simdi aklima geldi de reelde samimi oldugum herkes cok titiz ve pratik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?