- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.019
- 498
Teşekkür ederim canım. Bende 1 haftada ancak yapabilirim mutfağı zaten. Kendimi iyi hissettiğimde başlıcam inşallahÖnce sakin ol kafanı topla yeni bebeğin var ufak çocuklar var işin kolay değil yavaş yavaş olduğu kadar yaparsın.
Dolapların hepsini dökmek çok karışıklık yapar. Üstler 1 gün altlar 1 gün olabilir. Mutfağın çok büyük değilse ikiside 1 günde olabilir belki ama dolaplada bitmiyor.
Biz mutfak temizliğini birlikte yaptık ilk sayfada okuduysan odak noktası yapıyoruz.
Mutfağa odaklanıyoruz 1 hafta elden geçmeyen bir şey kalmıyor.
Alt ve üst dolaplar
Çekmeceler
Ocak davlumbaz, tezgah arası
Buzdolabı
Varsa erzak kiler dolabı
Dolapların en üstü ve en altı
Tezgah üstünde varsa kepçelik baharatlık vs
Camı
Perdesi
Balkonu
Halısı
Avizesi
Varsa fayansları
Şeklinde madde yapıyoruz yaptıkça işaretliyoruz
Hacı bundan sonra evde durmayak dedik bi bedeli olacaktıSoranlara yine bir gün piknikte ayaklarını zonklatıyordu dersiniz
O neymiş silikon falan mı?Kızlarrr size de sorayım:) Chefs marka kavanoz kapağı kullanan oldu mu?
Şu an odak noktamız yok serbest stil çalışıyoruzTeşekkür ederim canım. Bende 1 haftada ancak yapabilirim mutfağı zaten. Kendimi iyi hissettiğimde başlıcam inşallah
Olmadı sizinle odak noktası neresiyse öyle başlarım haftaya
Nego bu aralar serbest takılıyor cicim
Ooo çok geçmiş olsun canım ikinizedeCanlarımmm lütfen dua edin bize
oğlum yine yataktan düştü hemde beraber yanındaydım o kadar yoruldum ki uyuya kalmışım maalesef oda koynumdan çıkıp döne döne atmış kendini şükür kaşının üst kısmı değmiş birşey olmadı
2 saat geçti ohh şükür derken bu sefer ben parmağımı kestim derin bir şekilde. Ekmek keseyim derken bıçağı parmağıma taktım. Dışarıdaydık hemen eczanede batikon sürüp sardık. Az önce ucundan baktım derin iz kalacak gibi ama şükür tutmuş birbirini
Neyse çok şükür r dedik eve geldik çay yapayım iç dedi eşim bu sefer de çay döküldü üstüme en sonunda sinirim bozuldu oturdum ağladım ne oluyor diye, kendime yeni geldim
Allah üstümüzden bu hali alsın inşallah beterinden korusun lütfen dua edin bize
Bu ara yoğunum el atamıyorum kimseye. Burda takıldıkça oturur zaten düzenin.Bugün yaptıklarım;
Ev havalandırıldı,yataklar toplandı.
Banyo,wc çamaşır suyu ile temizlendi.
Bir makine çamaşır yıkandı,serildi.
Yemek yapıldı,bulaşıklar makineye yerleştirildi.
Ev süpürüldü.
Aslında kalan işlerim var daha :
Bir sepet katlanacak çamaşır var. Detaylı temizliğe başlamam istiyorum ama nereden başlayacağımı bilemiyorum kızlar. Mutfak çok detay istiyor,dolap içleri feci dağıldı. Dolaplar,ankastre aşırı yağlandı. Şu an en zor mutfak gibi görünüyor bende oradan başlayayım diyorum. Camlar silinip perdeler yıkanacak. Sadece bir gün cam perde mi halletsem diyorum,olur mu ki öyle? Normalde bir odaya girer cam,perde süpür,toz al,sil öyle çıkarım. Gardırop içinide halletmem lazım.Nego bana bir el atsan nego sihirli değnek felan da olur,kafam çok karışık nereden başlayayım bilmiyorum
Şu markete gelen mi? Desenli olanlar? Kullandım evet.Kızlarrr size de sorayım:) Chefs marka kavanoz kapağı kullanan oldu mu?
Yok kardeş sürekli sürekli bana göre değilHacı bundan sonra evde durmayak dedik bi bedeli olacaktı
Dün benimkine diyorum ki her gün sokakta olanlar nasıl yorulmuyo ben geberiyorum onlarda ona alışıyo evde duramıyo dedi.Yok kardeş sürekli sürekli bana göre değil
Kişilikle alakalı bence. Her gün dışarıda olduğum dönemler de oldu ama hep eve kendimi atınca mutlu oluyordum ben.Dün benimkine diyorum ki her gün sokakta olanlar nasıl yorulmuyo ben geberiyorum onlarda ona alışıyo evde duramıyo dedi.
Mantıklı geldi
Kiiiiiiimmm daha neler
Ne alagası var
O sırada mis gibi kreptir pankektir gözlemedir kokuyor kimse bundan bahsetmiyorKiiiiiiimmm daha neler
Onları ne şartlarda yapıyoruz kim biliyor peki onu da söyleO sırada mis gibi kreptir pankektir gözlemedir kokuyor kimse bundan bahsetmiyor
Hayır canım metal kapakO neymiş silikon falan mı?
Evet Negocum Bim'e gelmişti fiyatı da uygun geldi onlardan aldım da atar mı diye tedirginim.Şu markete gelen mi? Desenli olanlar? Kullandım evet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?