Okuduk valla sabahtır dilim durmadı öyle üzgündüm ki çaydan sonra ağladım da kendime geldim. Sabahtır dediğim de 4 saat içinde oldu butun şeyler. Allah yardım etsin çok teşekkür ediyorumÇok çok geçmiş olsun,Rabbim beterinden korusun tüm aksilikler üst üste gelmiş.. Nazar ayetlerini okuyun eşiniz size okursa da olur
Allah razı olsun alevim vereceğim canım sabah 9 u bekliyorum transfer edeceğim çocuk sevindireceğim allahın izniyleJes çok geçmiş olsun canım
Bi dua edelim sen de sadaka falan ver canım iyi gelir inşallah
Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun.Canlarımmm lütfen dua edin bize
oğlum yine yataktan düştü hemde beraber yanındaydım o kadar yoruldum ki uyuya kalmışım maalesef oda koynumdan çıkıp döne döne atmış kendini şükür kaşının üst kısmı değmiş birşey olmadı
2 saat geçti ohh şükür derken bu sefer ben parmağımı kestim derin bir şekilde. Ekmek keseyim derken bıçağı parmağıma taktım. Dışarıdaydık hemen eczanede batikon sürüp sardık. Az önce ucundan baktım derin iz kalacak gibi ama şükür tutmuş birbirini
Neyse çok şükür r dedik eve geldik çay yapayım iç dedi eşim bu sefer de çay döküldü üstüme en sonunda sinirim bozuldu oturdum ağladım ne oluyor diye, kendime yeni geldim
Allah üstümüzden bu hali alsın inşallah beterinden korusun lütfen dua edin bize
GünaydınGünaydınnnn
Eki Görüntüle 3081537
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
mimesis
Teneffus Zili
Efser
D u t
i p e k
Selizay
Eva
Tubismavis
Anka
A R Y A
L Lalalala1
Minik Duduklu Tencere
The
Nikinik
Kuzum geçmiş olsunAmin bonusum amin
Çok geçmiş olsunCanlarımmm lütfen dua edin bize
oğlum yine yataktan düştü hemde beraber yanındaydım o kadar yoruldum ki uyuya kalmışım maalesef oda koynumdan çıkıp döne döne atmış kendini şükür kaşının üst kısmı değmiş birşey olmadı
2 saat geçti ohh şükür derken bu sefer ben parmağımı kestim derin bir şekilde. Ekmek keseyim derken bıçağı parmağıma taktım. Dışarıdaydık hemen eczanede batikon sürüp sardık. Az önce ucundan baktım derin iz kalacak gibi ama şükür tutmuş birbirini
Neyse çok şükür r dedik eve geldik çay yapayım iç dedi eşim bu sefer de çay döküldü üstüme en sonunda sinirim bozuldu oturdum ağladım ne oluyor diye, kendime yeni geldim
Çok iyi anlıyorum jes seni. Ağlamak biraz rahatlatmıştır ama. Kendini suçlama senlik bir durum yok zaten. Gece defalarca uyanmak, kesintisiz uyuyamamak, gün içinde biraz oturup kendine zaman ayıramamak insanı zorluyor bazen.İnan bi noluyor dedim rabbim sen esirge varsa bir kusurum affet dedim oturdum ağladım en son çay da üstüme döküldüğündeannelik işte uyuya kaldım diye birde kendimi suçlayacaktım nerdeyse
Krem sürüyon mu ellerine sen
Geçmiş olsun canımCanlarımmm lütfen dua edin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?