Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çok çok geçmiş olsun,Rabbim beterinden korusun tüm aksilikler üst üste gelmiş.. Nazar ayetlerini okuyun eşiniz size okursa da olur
Okuduk valla sabahtır dilim durmadı öyle üzgündüm ki çaydan sonra ağladım da kendime geldim. Sabahtır dediğim de 4 saat içinde oldu butun şeyler. Allah yardım etsin çok teşekkür ediyorum

Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun.

Çok geçmiş olsun bı oku istersen kendine

Kahvaltı yaptım, oğluma yaptırdım.
Bulaşıkları elde yıkadım, makinenin geri kalanını çalıştırdım, mutfağı topladım.
Kedilerimi taradım, kumlarini temizledim.
Koltukları, halıları ve sandalyeleri fircaladim.
Toz aldım, aynaları sildim
Mutfak dolap kapaklarını sildim.
Oğlumun oyuncaklarını, kitaplarını düzenledim.
Lekeli koltugu ve sandalyeyi sildim.
Tuvaleti yıkadım.
Oğlumu uyuttum, uyanınca çıkacağım ve anneme gideceğim, giderken de robot süpürgeyi açacağım.

İnan bi noluyor dedim rabbim sen esirge varsa bir kusurum affet dedim oturdum ağladım en son çay da üstüme döküldüğünde annelik işte uyuya kaldım diye birde kendimi suçlayacaktım nerdeyse
Çok iyi anlıyorum jes seni. Ağlamak biraz rahatlatmıştır ama. Kendini suçlama senlik bir durum yok zaten. Gece defalarca uyanmak, kesintisiz uyuyamamak, gün içinde biraz oturup kendine zaman ayıramamak insanı zorluyor bazen.

Geçmiş olsun canım vardır bı hayir elbet rabbim beterinden korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…