Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yatabilirmiyim hiç yarım saat sonra kalktım bi makarna yapim diye başım nasıl ağrıyor

40 dk dır kızımın ağlamasını çekiyorum olsun evlat tabi çekicez diyemiyorum.
Allah beni bunlarla tükeneyim diye mi yarattı?
Ağzıma ne gelirse saydım.
Kötü biri ağzı bozuk biri değildim kendimi tanıyamıyorum.

Olmayan olsun diye yanıyor olanların durumuna bak.

Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin hepimize

WC yıkadım çamaşır suyuyla citileyerek yıkadım evi süpürdü m iyicene mutfağı topladım yine fos
Eee baya iş yapmışsın ki ben arada kızı banyoya itekledigimi yazdım oda iş neticede oğlanı da uyuttum hepsi iş bunların

Bende 10 sene aradım nasıl özlem iyi biliyorum bende oturup iksinin arasında çok ağladım valla rabbim yinede isteyen herkeze versin bizede bol sabır versin

WC yıkadım çamaşır suyuyla citileyerek yıkadım evi süpürdü m iyicene mutfağı topladım yine fos
Maşaallah maşaallah

Canim bazen hepimiz bunaliyoruz, emek veriyoruz zahmet ediyoruz cocuklarimiz icin . Bendede bazen senin gibi hisler olusuyor, rabbime sigin tez zamanda guclendirsin seni

Canim bazen hepimiz bunaliyoruz, emek veriyoruz zahmet ediyoruz cocuklarimiz icin . Bendede bazen senin gibi hisler olusuyor, rabbime sigin tez zamanda guclendirsin seni

İşte bu yüzden bırakamıyorum burayı tam takıldığım bi anda biriniz öyle bişey yazıyosunuz ki ruhuma iyi geliyor sağolasın amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…