Belli bir saat belirleyip ev işine başlıyorsunuz, bir saat sonunda ne kadar iş yaptınız yazıyorsunuzO nedemek oluyo
Alt alta yaz çok görünsünEvi supurdum WC yıkadım mutfağı topladım. Bu kadar. Benim yaptıklarım niye az gibi çıkıyor. Alt kata sıçrayamiyorum ondan mi.
Ah sicrayabilsem neler yazacam şiir gibi. Ama benimki sıkıcı bir paragraf oluyorAlt alta yaz çok görünsün
Hhah ben yaptim dun o maratonuBelli bir saat belirleyip ev işine başlıyorsunuz, bir saat sonunda ne kadar iş yaptınız yazıyorsunuz
Allah öyle bir anda o güzel müjdeyi versin ki tüm bu süreçleri unutsun inşAllahçok zor bir imtihan ama işte hepimize bir imtihan var
Allah tüm evlat isteyenlere içinde bizlerde dahil aratmadan sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin
Eee baya iş yapmışsın ki ben arada kızı banyoya itekledigimi yazdım oda iş neticedeWC yıkadımçamaşır suyuyla citileyerek yıkadım evi süpürdü m iyicene mutfağı topladım yine fos
Eee baya iş yapmışsın ki ben arada kızı banyoya itekledigimi yazdım oda iş neticedeoğlanı da uyuttum hepsi iş bunların
Bende 10 sene aradım nasıl özlem iyi biliyorum bende oturup iksinin arasında çok ağladım valla rabbim yinede isteyen herkeze versin bizede bol sabır versinYatabilirmiyim hiç yarım saat sonra kalltım bi makarna yapim diye başım nasıl ağrıyor
40 dk dır kızımın ağlamasını çekiyorum olsun evlat tabi çekicez diyemiyorum.
Allah beni bunlarla tükeneyim diye mi yarattı?
Ağzıma ne gelirse saydım.
Kötü biri ağzı bozuk biri değildim kendimi tanıyamıyorum.
Olmayan olsun diye yanıyor olanların durumuna bak.
Maşaallah maşaallahWC yıkadımçamaşır suyuyla citileyerek yıkadım evi süpürdü m iyicene mutfağı topladım yine fos
Yatabilirmiyim hiç yarım saat sonra kalktım bi makarna yapim diye başım nasıl ağrıyor
İçten mi söylüyonMaşaallah maşaallah
Bonus bazen dibe batıyoruz yani hepimiz. Dipte misin bilmiyorum ama ordaysan daha güçlü kalkıyorsun inşallah
Canim bazen hepimiz bunaliyoruz, emek veriyoruz zahmet ediyoruz cocuklarimiz icin . Bendede bazen senin gibi hisler olusuyor, rabbime sigin tez zamanda guclendirsin seniYatabilirmiyim hiç yarım saat sonra kalktım bi makarna yapim diye başım nasıl ağrıyor
Benimki de üçüncü sınıf sesli okutuyorum. Keyfim isterse dinliyorum istemezse sonradan anlatıyor. Her gün okumuyor.Ne bilim nerdeyim .oktan bi yerdeyim o kesin
Benim gibi yazacan benim gibiAh sicrayabilsem neler yazacam şiir gibi. Ama benimki sıkıcı bir paragraf oluyor
Canim bazen hepimiz bunaliyoruz, emek veriyoruz zahmet ediyoruz cocuklarimiz icin . Bendede bazen senin gibi hisler olusuyor, rabbime sigin tez zamanda guclendirsin seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?