Düzenli Evimiz & Hayatımız

C An acısıyla kötü konuşma canım ağzımızdan çıkan şeyler kabul olur mu o ana denk gelir mi diye düşün Allah korusun feryadın duaya dönüşmesin

Nego 3.sınıfsınız dimi siz geçen sene okumaları nasıl yapıyodunuz? Seslimi sessiz mi? Her kitabı dinliyomuydun?
Biz ikinci sınıfız oğlan kendi okuyor ben ona güveniyorum arada ben de okuyorum beraber anlatıyoruz kitabı valla sesli onun okumasını kafam hiç çekmez

C An acısıyla kötü konuşma canım ağzımızdan çıkan şeyler kabul olur mu o ana denk gelir mi diye düşün Allah korusun feryadın duaya dönüşmesin

Kahroluyorum sonra oturup ağlıyorum oda yorulmuş ağlamaktan uyumuş yatağında.

Kimseye bi zarar veremez fazlasıyla masum bende dediklerimle kaldım

Kahroluyorum sonra oturup ağlıyorum oda yorulmuş ağlamaktan uyumuş yatağında.

Kimseye bi zarar veremez fazlasıyla masum bende dediklerimle kaldım
Üzülme kız bazen olur öyle. Bizim hergun oluyor öpüyorum kokluyorum özür dilerim diyip sarılıyorum bitti gitti.

En doğrusu canım keşke böyle doğru takıntımız olsa hep. Anneyiz ağzımızdan çıkan şeyler çok önemli
Evet hele çocuklara söylediğimiz dua öncelikli direkt sen sinirlensen de güzel şeyler dile. Geçen sene okuma yazmayı öğretirken artık ya seni kesicem ya kendimi demişim çocuğa eşim diyor ama ne yaptım bir yandanufaklığı emziriyprım cinnet gelmişti
2.sınıf benimkide işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…