C An acısıyla kötü konuşma canım ağzımızdan çıkan şeyler kabul olur mu o ana denk gelir mi diye düşün Allah korusun feryadın duaya dönüşmesinYatabilirmiyim hiç yarım saat sonra kalktım bi makarna yapim diye başım nasıl ağrıyor
40 dk dır kızımın ağlamasını çekiyorum olsun evlat tabi çekicez diyemiyorum.
Allah beni bunlarla tükeneyim diye mi yarattı?
Ağzıma ne gelirse saydım.
Kötü biri ağzı bozuk biri değildim kendimi tanıyamıyorum.
Olmayan olsun diye yanıyor olanların durumuna bak.
Benimki de üçüncü sınıf sesli okutuyorum. Keyfim isterse dinliyorum istemezse sonradan anlatıyor. Her gün okumuyor.
Takilma biz anneyiz güclü olmak zorundayiz çocuklarımız icin.İşte bu yüzden bırakamıyorum burayı tam takıldığım bi anda biriniz öyle bişey yazıyosunuz ki ruhuma iyi geliyor sağolasın amin
Israr kavga okuyorKendi kendine kitap okuyabiliyor mu?
Biz ikinci sınıfız oğlan kendi okuyor ben ona güveniyorum arada ben de okuyorum beraber anlatıyoruz kitabı valla sesli onun okumasını kafam hiç çekmezNego 3.sınıfsınız dimi siz geçen sene okumaları nasıl yapıyodunuz? Seslimi sessiz mi? Her kitabı dinliyomuydun?
C An acısıyla kötü konuşma canım ağzımızdan çıkan şeyler kabul olur mu o ana denk gelir mi diye düşün Allah korusun feryadın duaya dönüşmesin
Üzülme kız bazen olur öyle. Bizim hergun oluyor öpüyorum kokluyorum özür dilerim diyip sarılıyorum bitti gitti.Kahroluyorum sonra oturup ağlıyorum oda yorulmuş ağlamaktan uyumuş yatağında.
Kimseye bi zarar veremez fazlasıyla masum bende dediklerimle kaldım
Biz ikinci sınıfız oğlan kendi okuyor ben ona güveniyorum arada ben de okuyorum beraber anlatıyoruz kitabı valla sesli onun okumasını kafam hiç çekmez
Bilmem bu da benim takıntım belki de dua ederken de söylenirken de iki kere düşünürümKahroluyorum sonra oturup ağlıyorum oda yorulmuş ağlamaktan uyumuş yatağında.
Kimseye bi zarar veremez fazlasıyla masum bende dediklerimle kaldım
Üzülme kız bazen olur öyle. Bizim hergun oluyor öpüyorum kokluyorum özür dilerim diyip sarılıyorum bitti gitti.
Kaçıncı sınıf ki senin kiKendi okuyabilmesi lazım işte arada tabi sesli okur dinleriz bende okuyorum zaten
Bilmem bu da benim takıntım belki de dua ederken de söylenirken de iki kere düşünürüm
Kaçıncı sınıf ki senin ki
He bende diyorum.olsun hepimizin oluyor kız. Bu günlerde geçip gidiyor. Biliyorsun maşallah birini buyuttun.Hep oluyor dediğin gibi bazen diyorum okul olmasa dahamı mutlu olurduk
He bende diyorum.olsun hepimizin oluyor kız. Bu günlerde geçip gidiyor. Biliyorsun maşallah birini buyuttun.
Evet hele çocuklara söylediğimiz dua öncelikli direktEn doğrusu canım keşke böyle doğru takıntımız olsa hep. Anneyiz ağzımızdan çıkan şeyler çok önemli
2.sınıf benimkide işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?