golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
Etamin miBenim bir mutfak kapımda ufak amazing familynin mutfağı yazan,üzerinde mutfak dolabı ocak,buzdolabı vs işlemeli havlum var o da hediye geldiydi,diğer odalara nasıl yapıyorlar ki ? Amazing familynin oturma odasi,.........salonu,.........yatak odası felan mi ahahahsf
Çıkabildin mi teyoooVallahi bilmiyorum. Umarım tekerlere birşey olmamıştır. Biraz zorladım
Nasıl ya bunu sadece bizim buralar mı yapıyor bu bizim ülke geneli kanayan yaramız sanıyordumDatel matel arada nostaji yapamayı severimde kapıyı asılan havluyu yeni duydum
Ama bilmemiz çok iyi oldu kız çocuğumuz varşöyle şahşalı dantelli
peştemaller yapıp saklıyayıyım dış kapısına kadar assınKv si eksik görmesin
Bizim yeni gelinler, hatta yeni olmayanlar bile yapıyorÇıkabildin mi teyooo
Nasıl ya bunu sadece bizim buralar mı yapıyor bu bizim ülke geneli kanayan yaramız sanıyordum
Eveeet etaminEtamin miben de yapıyorum ama satış için, kaç tane yaptığımı hatırlamıyorum inanır mısın kendime hiç yapmadım
bunu yapan kesim az bende suan yasadigim yerde usak ve kutahyali olanlarda gordum hala daha havlusu olan var kapidaÇıkabildin mi teyooo
Nasıl ya bunu sadece bizim buralar mı yapıyor bu bizim ülke geneli kanayan yaramız sanıyordum
eltim 15 senedir yapiyorBizim yeni gelinler, hatta yeni olmayanlar bile yapıyor
Ömer getirir Ayşe pişirir ahshjsjs böylesi var bir de. Allah'ım sana geliyorumeltim 15 senedir yapiyor
Patiklerim var benim debana da havlu koy dediler hen dedim kapinjn tepesinde ne ise yarayacak
ceyiz sererken koydular evliligin ilk gunu tipladum hepsini birde onlarla mi ugrasacsgimama patiklerim ve havlularim hala jiletinli sekilde duruyor sandikta
benimde oyle suslu yok hepsi soradan patiklerPatiklerim var benim deama öyle süslü boncuklu değil kışın sıcak sıcak giyiyorum işte
Hoş bulduk limonsuzumHoş geldin canımtemelli mi
Günaydın çiçeğim,GünaydınEki Görüntüle 3083519
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
U UcanSupurge
malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
@mimesis
@Teneffus Zili
Efser
@D u t
i p e k
@Selizay
@-Erva-
@Tenyearslatermavi
@Anka
@A R Y A
@Lalalala1
Minik Duduklu Tencere
@Maya-
@Nikinik
Amazing family
Hadi hayırlısı bana da yaz sonuçlarıİşte bugün başladık maratona doktora göründük. Azcık çarşıyı gezdik. Yarın bi daha doktor. Öyle öyle geçecek günler
Bende seni JesNegoooooooo günaydın negooooooooo
Bende Kütahya da gördüm aynenbunu yapan kesim az bende suan yasadigim yerde usak ve kutahyali olanlarda gordum hala daha havlusu olan var kapidahadi kapi koluna takilsa anlarim kullanmak icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?