- 26 Mart 2018
- 28.485
- 128.072
- 598
Yağmur durursa çekilir belki. Çıkmazsa da eşim gelip çıkaracak mecbur. Sabah görevim de var.umarım çıkarinşallah olmamıştır teyocum ben şaka yapiyosun diye düşünmüştüm
Sabah neyle çıkaracaksınız peki arabayı
Yağmur durursa çekilir belki. Çıkmazsa da eşim gelip çıkaracak mecbur. Sabah görevim de var.umarım çıkar
Çok doğruErken yapılan iş daha çabuk bitiyor gün bereketli oluyor
Canım yaYağmur durursa çekilir belki. Çıkmazsa da eşim gelip çıkaracak mecbur. Sabah görevim de var.umarım çıkar
Off kuzum bizim hasar olmuştu maalesef.Vallahi bilmiyorum. Umarım tekerlere birşey olmamıştır. Biraz zorladım
İyi geceler canımİyi geceler kızlar
Böyle kalıyor süs gibi mi kalıyorU UcanSupurge
Efser
golgefeslegeni olum bu ne cahillik şöyle bişey işte anaaa
Havluları dolaba rulo yapıp koyuyorum nasıl kırışmış efsere kısmi inme gelmez inş
Datel matel arada nostaji yapamayı severimde kapıyı asılan havluyu yeni duydumNasıl bilmezim bacım komşum tüm kapılarına seriyor ve bunu gören kaynanam falancanın evi tam yeni gelin evi diye bana gönderme yapalı 5 sene kadar oluyor
Benim bir mutfak kapımda ufak amazing familynin mutfağı yazan,üzerinde mutfak dolabı ocak,buzdolabı vs işlemeli havlum var o da hediye geldiydi,diğer odalara nasıl yapıyorlar ki ? Amazing familynin oturma odasi,.........salonu,.........yatak odası felan mi ahahahsfDatel matel arada nostaji yapamayı severimde kapıyı asılan havluyu yeni duydum
Ama bilmemiz çok iyi oldu kız çocuğumuz varşöyle şahşalı dantelli
peştemaller yapıp saklıyayıyım dış kapısına kadar assınKv si eksik görmesin
Negoooooooo günaydın negoooooooooGünaydınEki Görüntüle 3083519
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
mimesis
Teneffus Zili
Efser
D u t
i p e k
Selizay
Eva
Tubismavis
Anka
A R Y A
L Lalalala1
Minik Duduklu Tencere
The
Nikinik
Amazing family
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?