Vallahi bilmiyorum. Umarım tekerlere birşey olmamıştır. Biraz zorladım
Geçmiş olsun canım ne yaptın çıkarabildin mi?Yağmur durursa çekilir belki. Çıkmazsa da eşim gelip çıkaracak mecbur. Sabah görevim de var.umarım çıkar
Yok göstermek içinbunu yapan kesim az bende suan yasadigim yerde usak ve kutahyali olanlarda gordum hala daha havlusu olan var kapidahadi kapi koluna takilsa anlarim kullanmak icin
Geçmiş olsun canım her şey dilediğin gibi olur inşallahHoş bulduk limonsuzumKeşkee nerde o günler. Ameliyata geldim 15 güne dönerim hayırlısıyla
Ben de Kütahya’da gördüm ve yadırgamadımBende Kütahya da gördüm aynen
Var var yapıyolar heryerde . Bi ara heves ettim 1 gün sürmediÇıkabildin mi teyooo
Nasıl ya bunu sadece bizim buralar mı yapıyor bu bizim ülke geneli kanayan yaramız sanıyordum
Acayim çeyizleri14 haziran ödevi
Kapıların üstüne havlu asmak
O süpürgelerin içi ne öyle çok kirlenmiş
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
mimesis
Teneffus Zili
Efser
D u t
i p e k
Selizay
Eva
Tubismavis
Anka
A R Y A
L Lalalala1
Minik Duduklu Tencere
The
Nikinik
Amazing family
Maşallah maşallah tu tu tuGeceden poğaça hamuru hazırladım pişiricem, ben yaptım inanamıyorum ne kadannnnnnnn hamaratımmmmmmn
Elektriksiz yapılacak bir sürü iş varken azcık bahane olabülür
Ilk cümlene ben boyleGeceden poğaça hamuru hazırladım pişiricem, ben yaptım inanamıyorum ne kadannnnnnnn hamaratımmmmmmn
Niye kız çok pratik oluyorIlk cümlene ben boyle
Başına geçene kadar o herkes sen miNiye kız çok pratik oluyor
Hiç sevmem hamur yoğurmayıBaşına geçene kadar o herkes sen mi
Bana saçma gelen ceyiz sermek o da her yerde vardı zatenÇıkabildin mi teyooo
Nasıl ya bunu sadece bizim buralar mı yapıyor bu bizim ülke geneli kanayan yaramız sanıyordum
Ben yadırgardım bilmediğim için bu havlular niye diye sorardım cahilliğim ortaya çıkardıBen de Kütahya’da gördüm ve yadırgamadım
Çeyiz sermek niye saçma olsun o kadar emek veriliyor yapılıyor. Halk eğitim kursları da sene sonunda sergi yapıyor el emeklerini misalBana saçma gelen ceyiz sermek o da her yerde vardı zaten
Bunu ilk defa duydum ceyiz sermenin bir gösterişe hitap ettiğini bilyorum farkındayımhavlu asmak hangi akla hizmet onu tam onu cözemedim 15 sene orda durması ne alaka o kapı kapanmaz sürekli açık kalır diye düşündüm
Bak aklıma şimdi geldi eskiden kapı stop olarakmı kullanıp sonra süsemi evrildi bir ihtimal olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?