- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 37
Okumuyor mu canım kendi istemiyor mu yapamıyor mu istemiyorsa ilgi çekecek Kitaplar al bizim her hafta öğretmen veriyor ama ben ona ilgisine uygun da alıyorum TÜBİTAK dan 3-4 yaşından beri alıyoruz kitap2.sınıf benimkide işte
Büyük kaç yaşındadoğru diyosun. Büyüğü ayrı dert yarın edebiyat sınavı var hala dizi tekrarı izliyo
Okumuyor mu canım kendi istemiyor mu yapamıyor mu istemiyorsa ilgi çekecek Kitaplar al bizim her hafta öğretmen veriyor ama ben ona ilgisine uygun da alıyorum TÜBİTAK dan 3-4 yaşından beri alıyoruz kitap
16 yaşında o 10.sınıfBüyük kaç yaşında
Benimki de öyle çocuk kalbini almayı istiyorum bakalım. Kırmızı pabuç gibi düşündüm bende. Değişik kitaplar alıyım diyorumYa okuyor ama bazen yerde sürünüyo okumıycam diye babası gelince değişiyo ona kuzu gibi okuyo.
Neyse dedim çocuktur biraz böyle gitsin şimdide sessiz okumamak için parçalıyo kendini.
Çileden çıkarıcak kadar ağlamak nedir biri onu dinlemeden okuyamaz hale gelmiş.
İlginçYa okuyor ama bazen yerde sürünüyo okumıycam diye babası gelince değişiyo ona kuzu gibi okuyo.
Neyse dedim çocuktur biraz böyle gitsin şimdide sessiz okumamak için parçalıyo kendini.
Çileden çıkarıcak kadar ağlamak nedir biri onu dinlemeden okuyamaz hale gelmiş.
Benimki de öyle çocuk kalbini almayı istiyorum bakalım. Kırmızı pabuç gibi düşündüm bende. Değişik kitaplar alıyım diyorum
Bir de kızsa tadından yenmez o16 yaşında o 10.sınıf
Çocuk kalbi bizimkinin hiç ilgisini çekmedi canım oğlan olduğu için mi bilmem biz genel de bilim hayvanlar böyle saçma sapan şeyler okuyoruzBenimki de öyle çocuk kalbini almayı istiyorum bakalım. Kırmızı pabuç gibi düşündüm bende. Değişik kitaplar alıyım diyorum
İlginçsesli okuyuversin istemiyorsan duyma sen de ne. Olur ki öyle alışmış demek ki ama topu babaya atmak en güzeli azıcık uğraşsınlar ya yerde sürünmesi de ay gözümde canlandı koca dana
Bir de kızsa tadından yenmez o
Geçer canım sen daha iyi bilirsin elinde büyümüşü varAlmaz olurmuyuz ya çok şanslılar o yüzden.
İnş geçici bir süreçtir
Yok o çekilmezErkek cinsi
Köpek balıkları aldık dinozorlar belgesel kitap tükettik. Benimki de oğlanÇocuk kalbi bizimkinin hiç ilgisini çekmedi canım oğlan olduğu için mi bilmem biz genel de bilim hayvanlar böyle saçma sapan şeyler okuyoruz
TÜBİTAK dan bakın siz canım yaş gruplarına uygun çıkarıyorlar hem de böyle çok kitabı var yok örümcekler kuşlar insanlar bilmem neKöpek balıkları aldık dinozorlar belgesel kitap tükettik. Benimki de oğlan
Yok o çekilmezbu 8 yaşındaki bebe atarlanıyorsa 16 yındüşünemiyoeum düşünmek istemiyorum O direkt babaya havalelik olmuş biraz ufaklığın sorumluluğunu alamaz mı abisi ders konusunda yarım saat filan
Teşekkürler canım bende böyle bir tavsiye arıyordum. Bugün bakicam inşallahTÜBİTAK dan bakın siz canım yaş gruplarına uygun çıkarıyorlar hem de böyle çok kitabı var yok örümcekler kuşlar insanlar bilmem nehem hoşlarına gidiyor hem de genel kültür oluyor
Ya çok tatlı sen de üstüne atla yuvarlanıverinAynen öyle canlandığı gibi sürünüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?