Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bende elimi kurlamak istesem ilk aklıma kapılar olurdu ne yalan diyeyim

neyseki öyle bi adet yokmuş bizde gerçi olsa da yapmazdım sanırım

ben çeyiz de sermemiştim. kv biraz bozulmuştu sizden ne geldi de sercez benim tarafım benim çeyizimi zaten biliyo demiştim bisey diyememişti

ben çeyiz de sermemiştim. kv biraz bozulmuştu sizden ne geldi de sercez benim tarafım benim çeyizimi zaten biliyo demiştim bisey diyememişti
Valla bravo olay anında hayatta şöyle cevap aklıma gelmez

Valla bravo olay anında hayatta şöyle cevap aklıma gelmez

kaynanam beni neden sevmiyor anlıyor musun gölge
ilk tanıştığımızda da çok fena bozmuştum o zaman yasim 18 di hala düşünüyorum nasıl yapmışım diye

Yok ben yaş küçük ne denildiyse onu yaptım sabah toplarken tüm aileyi sövmüşdüm çünkü pacayı acık unutmuşlar üzerlerine kurum üflemişti şuan aklım olsa hiç yapmazdım ne yalan diyeyimbenim don çekmecelerim kapalıydı gör kimler açtı

ben de 22 23 falandım ama ben babama çekmişim kimseye kulak asmadigim için kimse de bisey diyememisti
evin anahtarı erkek tarafında duracakmis. düğüne kadar kim isterse gidip çeyiz gorecekmiş ev gezecekmiş.
saçmalığa bak

bırak donu salona girseler kıyameti koparırdim sanırım

kesinlikle yoksa kim durduracak disi terminator gibi kadın
Bir kaç gündür yaşadığım olayları düşünüyorumda hepsi başıma susmaktan gelmiş aslında taaaaa en başından o bastırılmış olguyu kaldırsaydım konuşsaydım bunların hiçbiri olmayacak bu kadar üzülmeyecektim.
Kesinlikle en doğrusunu yapıyorsun kartlar açık olmalı.

ben de çok sustum sustuğum kadar da stres oldum ama bazen taşı öyle bi gediğine koymuşum ki kadın ömrü boyunca unutamayacağı laflar duymus

sen kac yaşında evlendin efser:)

ben de çok sustum sustuğum kadar da stres oldum ama bazen taşı öyle bi gediğine koymuşum ki kadın ömrü boyunca unutamayacağı laflar duymus

sen kac yaşında evlendin efser:)
16 yaşında evlendim 18 de anne oldum
Kadın bildiğini okudu bugün geriye baktığımda pisikolojik şitdetin babasını görmüşüm bazen kendime afferim kız!!! iyi sıyırmadan çıktın işin içinden desemde arada yaralarımı kanatanlar oluyor işte

yok sen baya iyi niyetli saf olduğun için olmuş canım. benim kuzenim de 17 sinde evlendi ama oooo neler neler dedi yaptı. kimisi gözü açık oluyo.

delirmeden çıkmışsın işin içinden dediğin gibi önemli olan o. inşallah bundan sonrası güzel olsun hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…