- 26 Mart 2018
- 28.485
- 128.072
- 598
Canım görmemişim mesajını kusura bakma. Çıktım şükürGeçmiş olsun canım ne yaptın çıkarabildin mi?
Çeyiz sermede serilip kaldırılıyor bu havlu yılın 365 günü kapıda serili duruyor ne zaman git ordaben de ilk kez duydum bebisim
gerçi ben çeyiz de sermemistimcehalet şahsıma ait olabilir
Aklıma bu sahne geldiAy ne izlerdim
Çeyiz sermede serilip kaldırılıyor bu havlu yılın 365 günü kapıda serili duruyor ne zaman git orda
15 yıl serili kalanı bilen varmışheee o zaman yok bu bizde olsa bilirdim
neden bir yıl asılı kaliyo peki süpürgecim
ne diyosun ya15 yıl seri kalanı bilen varmış
Bende elimi kurlamak istesem ilk aklıma kapılar olurdu ne yalan diyeyimne diyosun ya
benim eşim onu kapi üstünde görse gelir gider elini siler
Bende elimi kurlamak istesem ilk aklıma kapılar olurdu ne yalan diyeyim
Valla bravoneyseki öyle bi adet yokmuş bizdegerçi olsa da yapmazdım sanırım
ben çeyiz de sermemiştim. kv biraz bozulmuştusizden ne geldi de sercez benim tarafım benim çeyizimi zaten biliyo demiştim bisey diyememişti
Valla bravoolay anında hayatta şöyle cevap aklıma gelmez
İyi yapıyorsun boşverkaynanam beni neden sevmiyor anlıyor musun gölge
ilk tanıştığımızda da çok fena bozmuştumo zaman yasim 18 di hala düşünüyorum nasıl yapmışım diye
İyi yapıyorsun boşver
Yok ben yaş küçük ne denildiyse onu yaptımneyseki öyle bi adet yokmuş bizdegerçi olsa da yapmazdım sanırım
ben çeyiz de sermemiştim. kv biraz bozulmuştusizden ne geldi de sercez benim tarafım benim çeyizimi zaten biliyo demiştim bisey diyememişti
Yok ben yaş küçük ne denildiyse onu yaptımsabah toplarken tüm aileyi sövmüşdüm çünkü pacayı acık unutmuşlar üzerlerine kurum üflemişti şuan aklım olsa hiç yapmazdım ne yalan diyeyim benim don çekmecelerim kapalıydı gör kimler açtı
Bir kaç gündür yaşadığım olayları düşünüyorumda hepsi başıma susmaktan gelmiş aslında taaaaa en başından o bastırılmış olguyu kaldırsaydım konuşsaydım bunların hiçbiri olmayacak bu kadar üzülmeyecektim.kesinlikle yoksa kim durduracak disi terminator gibi kadın
asip atayim mi14 haziran ödevi
Kapıların üstüne havlu asmak
O süpürgelerin içi ne öyle çok kirlenmiş
kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
@Levaiz
@mimesis
@Teneffus Zili
Efser
@D u t
@N u r
@Selizay
@-Erva-
@Tenyearslatermavi
@Anka
@A R Y A
@Lalalala1
Minik Duduklu Tencere
@Maya-
@Nikinik
@Amazing family
Bir kaç gündür yaşadığım olayları düşünüyorumda hepsi başıma susmaktan gelmiş aslında taaaaa en başından o bastırılmış olguyu kaldırsaydım konuşsaydım bunların hiçbiri olmayacak bu kadar üzülmeyecektim.
Kesinlikle en doğrusunu yapıyorsun kartlar açık olmalı.
16 yaşında evlendim 18 de anne oldumben de çok sustum sustuğum kadar da stres oldum ama bazen taşı öyle bi gediğine koymuşum ki kadın ömrü boyunca unutamayacağı laflar duymus
sen kac yaşında evlendin efser:)
16 yaşında evlendim 18 de anne oldum
Kadın bildiğini okudu bugün geriye baktığımda pisikolojik şitdetin babasını görmüşüm bazen kendime afferim kız!!! iyi sıyırmadan çıktın işin içinden desemde arada yaralarımı kanatanlar oluyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?