• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

🐛 Kahvaltı ve yatak toplama faslını hallettim
🐛Evi süpürüp sileceğim hızlıca çamaşır makinesinn lastiği çıktı tamirci gelecek
Evi komple süpürdüm
Yerleri sildim
Wc banyo temizledim
Bütün gün tamirci bekledim gelmedi yarın gelecek inşallah U UcanSupurge

Dönemsel bir durum gecer 🙈
Babası gırtlak kanseri olan bir kız çocuğuyum babamın sesini hatılayamayacak kadar küçükdüm çok iyi biliyorum ne kötü olduğunuda😔
Benim de en sevdiğim amcam onun yüzünden akciğer kanseri oldu ve erkenden öldü :(

İyi akşamlar kızlar oğlum hasta oluyor galiba akşam birden burnu akmaya başladı :/
Benim bebelerin burnu sürekli ışıl ışıl hastalıktan saymıyoruz artık normalleşti bizde 😖
Üşütmüş olabilir nane limon içebiliyorsa yapın toparlar hemen,geçmiş olsun 💐

Benim bebelerin burnu sürekli ışıl ışıl hastalıktan saymıyoruz artık normalleşti bizde 😖
Üşütmüş olabilir nane limon içebiliyorsa yapın toparlar hemen,geçmiş olsun 💐
Bizim genelde burun akıntısıyla başlıyor boğaz enfeksiyonu ardından öksürük ateş geliyor o yüzden biraz psnik yapıyorum 😄 sabah ıhlamur veririm şimdi uyudu artık

Bizim genelde burun akıntısıyla başlıyor boğaz enfeksiyonu ardından öksürük ateş geliyor o yüzden biraz psnik yapıyorum 😄 sabah ıhlamur veririm şimdi uyudu artık
İnşallah ilerlemez ufak bir burun akintisiyla geçer gider diyelim 🤗

Benim oğlanda aynı şekilde kuzum gece sayiklamaya başlıyor aha diyorum Allah ım ne olur ateşlemesin diye dua ediyorum.Korktuğum oluyor tabi😕😅 annemler aradı babam teyzeleri halası çok ateşleniyor diyor herkes.Çocuk çok yıpranıyor üzülüyorlar onlarda.
Senin bıdık kaç yaşında?😊

İnşallah ilerlemez ufak bir burun akintisiyla geçer gider diyelim 🤗

Yapma ya umarım hafif bi şekilde atlatır inş.😐
İnşallah kızlar ☺️
Benim oğlanda aynı şekilde kuzum gece sayiklamaya başlıyor aha diyorum Allah ım ne olur ateşlemesin diye dua ediyorum.Korktuğum oluyor tabi😕😅 annemler aradı babam teyzeleri halası çok ateşleniyor diyor herkes.Çocuk çok yıpranıyor üzülüyorlar onlarda.
Senin bıdık kaç yaşında?😊
Size de çok geçmiş olsun teneffüs inşallah sebebi bulunur bir an önce. 2buçuk yaşında benimki ☺️

Back
X