• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

çocuklar mercimek seviyor diye mercimek :KK53: ortanca hic yemek yemez tek yedigi kuru pilav ...ya tost yyer,yada sucuk patates kizartmasi hic yedigi yemek yoktur kahvalti yapmaz falan tuhaf bir cocuk :KK53:

meyve ve ekmekle yasiyor resmen :KK53:

buyuk vr kucuk de her seyi yer kahvalti da yemekte ne olsa yerler :KK53:

ortancs her yerde sıkıntı peynir yemez yogurt yemez salcali yemekler yemez

ona ya tavuk et izgara olacak ya kofte :KK53: zengin bebesi
Yemek mi seçecekler sıkıyorsa seçsin benimkiler :KK53:

Kendime karne hediyesi aldım Nego Nego hakettim bence

Eklentiler

• 16557188238352387870018714038131.webp
    16557188238352387870018714038131.webp
    52,4 KB · Görüntüleme: 40
Yok canım nasıl başlarsa öyle gider,yemek seçen aç kalsın hiç peşine düşmem yiyin diye keyifleri bilir :süslü:

ben de bugün bu yemek var oğlum istersen ye istersen yeme diyorum. sağlıklı demi anne çok mu sağlıklı diyo kendini kurtaracak kadar yiyip kalkiyo:D

Merhaba kızlar, bugün büyük bi tantana çıkacak gibi eşim ailesiyle tüm bağını koparıyor çünkü eşimi kandırdılar planlar yaptılar falan Allah bundan sonra yardımcımız olsun.
Kaderde aileyle yıllarca küs kalmak nasıl onuda yaşayacakmışız meğersem.Eşim cidden ilgi görmemiş sevgi görmemiş bi çocuk bunu kabullendi sanırım büyük bi travma yaşıyor onun da farkındayım.Zorlu süreç ama herkes bi şekilde hayat sürdürebilir değil mi kızlar çadır dahi olsa mutlu olabilen insanlar var ne diyim.
Doğurmak bazılarını anne yapmıyor işte anne olmak isteyen birçok bayan varken sana verilmiş merhametli tertemiz bi genç çocuğun kıyametini bilememek.
Umarım anneliği hak etmeyen hiçbir bayan anne olamaz doğurduğuna bakamayan onu dışlayıpta sevgisiz bırakıpta kardeşlerinden ayıran hiçbir kadın anne olamaz.
Hakkınızda hayırlısı olsun. Her gecenin sabahı var bugünlerde geçecek elbette.

ben de bugün bu yemek var oğlum istersen ye istersen yeme diyorum. sağlıklı demi anne çok mu sağlıklı diyo kendini kurtaracak kadar yiyip kalkiyo:KK70:
Kaçınılmaz sondan keyif almayı biliyor çocuk aferin 🤣

Allah yar ve yardımcımız olsun benim 2. Vakkam kızla erkek farklı oluyor
Üçünye az kaldı onda tükkenmeyen bir cene var bir cenevüsmüs vakkası olecek gibi :KK70:
bizimki erkek ve motor istiyor 50 lik olmazmis birde alacakmisiz gibi model bakiyor :KK45: ehliyetin olmadan binemezsin dedim :KK45:

Araba kaçırma dönemleri var dikkatli olun :ıslık:
Bizimki ekmek almaya arabayla gideyim diye yalvarıyor :KK70:
esim bana arabanin yonunu duzeltsene diyor ver baba ben duzeltirim diyor esim motor arizasina bakarken bir iki gaz verdi ya kendini surebilecek saniyor :D

Back
X