Düzenli Evimiz & Hayatımız

Teneffus Zili doğru diyor sıcakken olmaması daha iyi sanki
Öyle mi dersiniz kızlar zaten adamın gururu onuru defalarca zedelendi.Benimde öyle 1 km uzak olmayı dilerdim.
Hatta artık yurt dışında yaşamayı diliyorum biliyorum şuan belki çok üzgünüm o yüzden böyle düşünüyorum.
 
Kuşum sen bu merhamet işini fazlaca abartıyorsun bence. Her şeyin aşırısı zarar olduğu gibi bu da hiç mantıklı bir ruh hali değil inan bana. Ne demek boşansaydim kız, iyi misin
Ne bilem kız kafa gidiyor bende beynimi yaktılar inan bana
 
Kızlar olay şöyle eşim arabasını sattı bi ev cıktı karşımıza ve eşime sana destek olacağız al buradan git mahalle zıvanadan çıkmış durumda çünkü.
Eşim de sattı arabalar yükseldi sanırım bikac gün sonra 2.el bi arabaydı.Bi de bi arsamız vardı onu da eşim satılığa çıkardı.Gidip müşteriye gösterdi falan ev ile ilgilendi 3 veyahut 4 haftadır bu şekildeydi sonra bende gaza geldik inanmıyordum ne yalan söylim.E hayaller kuruluyor tabi ister istemez.
En son çıktık ben konuşalım dedim bu konuyu bi baktık kadın yan cizmeye başladı.Esimin olarak sayılan eve kardeşlerine hak idda etti.Bana sardı saçma sapan konular açtı ailemin evini örnek gösterdi.Bana demek istediği biz maddiyat olarak onlardan düşük bi gelire sahip insanlardık.Bunu defalarca vurguluyor benim zoruma gitti tabi. Neden bunca zaman sonra bize yan çizdin dedim. Kırıldım kalkıp evime geldim öfkeden patlayacak gibi oldum dışarı çıkmak istedim eşimle atıştık haliyle oda çok şaşkındı o da öfkeliydi.
Annemler 2 sokak ötede oraya gittim önce birşey söylemedim sonra anlaşıldı eşimde geldi neden hakkını savunmuyorsundan girdim biraz konuştum ağır sözlerde sarf ettim.
Eşim çıkıp ağlamaklı bi sekilde gitti meğersem uzak bi şehre gitmiş teyzesine bende annemlerde kaldım.1 gün sonra eve görümcem geldi ben iyi karşıladım gayet bana saydırdı benim üzerime soğuk bi su döküldü şok halinde dinledim sonra cevap verdim.Annem çok ağır başlı bi kadındır onun seviyesine inilmedi tabi sonra çok üzgün olduğunu laflarinda haksız olduğunu belirtti.
Abim kardeşlerim oturuyorduk zaten onlar oradaydı abim onun kardeşi geldiyse işin rengi değişir dedi sustu yine tuttular kendilerini.
Eşim geldi bunaldigini annesigilin onu çok bunalttigini söyledi evimize geldik işte.Ama küs ailesiyle ben yine annesiyle küs kalmasın diye düşündüm.
 
Bence hiç karışmamalısın. Sonra düzelirler sen kötü olursun
 

şimdi kul hakki diye bisey var evet. ama insanın kendi hakkını ve sınırlarını da koruması gerektiğini düşünüyorum. kendi hakkına girmek olur bu senin yaptığın.

o insanlar öyle insanlar. bazı insanlar iyidir bazıları kötü ona sen bisey yapamazsın.
böyle alttan alarak da kimseye doğru olanın ne olduğunu anlatamazsin. yine tabi senin bileceğin iş ama birazcık hareket ederken teraziyi dengede tutmaya çalış.

böyle erken yaşlanırsın dert sahibi olursun. bence gerek yok kendini bilmez insanlar için üç günlük dünyayı kendinde zehir etmeye.
 
Erken yaşlandık be ve eşim Valla notercim Allah ım bizi iyi insanlarla karşılaştırdık ne diyelim.
Bugünün yarını da var hayırlısı olsun canım zaman herşeyin ilacı ruhen ve psikolojikmen toparlarım inş.
Çok kızgınsık oysa ki yine erken söndüm
 

kin tutmak güzel bisey değil amenna. ama haksiza haksız demek de bizim boynumuzun borcu öyle düşün

anne babaya saygı hürmet başka bisey. haksızlık karşısında dik durmak başka bisey.
siz de kendinizi yıpratmayin boşuna bu konuda merhamet edecek bisey yok.
 
Yine bı işin sonuna geldim.
Badim inan üzüldüm zor konular valla ama yorumlara katılıyorum hakkınızda hayırlısı olsun ne diyim ...
Bulaşık Makinesi boşaltıldı
Sobada taze fasulye ve biber dolması pişiyor :)
Yemek bulaşıkları toplandı:)
 
rrecel yapildi kaldirildi
iki makina camasir katlandi
bulasik makinasi dolduruldu calistirildi
tekrar makinaya camasir eklendi
yemek yapildi
eve komple supurge cekildi
bulasik makinasi bosaltildi
bulasiklar yerlestirildi
oturma odasi kaldi supurulecek
 
Öyle canım yıpratmaya gerek yok ben buyum beğenen beğensin beğenmeyene zorla beğendirecek halim yok.
Dik durmak gerek gurur insanın kendisine saygını gösterir.
 
Yatakları topladım
Evi topladım topladım
Kahvaltı sonrası mutfağı topladım
Tüm evin camlarını sildim perdelerini yıkadım
Salonun koltuklarını çektim süpürdüm
Halı koltuk örtüsü yıkadım

Pella bezle sildim camları o ne harika bez öyle
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…