Düzenli Evimiz & Hayatımız

Tekrar geçmiş olsun canım, ameliyata gerek kalmaz umarım.

Nasılsınız kızlar. Mutfağı dağınık olup toplamakla toplamamak arasında gidip gelen var mı
Anka guşum dün bende bunu düşündüm asla toplu kalmıyo mutfak bundan çok rahatsızım.
Negoya diyim diyodum gün içinde sabah öğle akşam şeklinde mutfak toplu diye bildirim mi yapsak?
Bu konuda zorlananlar olarak

Kızlar sizlere birşey danışmak isterim fikrinizi yazarsanız mutlu olurum.:)
Eşim ve annesinin ve benim aram şuan çok kötü zaten yazmıştım.Bizim haklı sebeplerimiz var eşimde bu yüzden öz annesinden aşırı şekilde soğumuş durumda bu evde de durmam diyor.Benim ailem yok falan diyor.Bi travma yaşıyor annesi bayağ her seferinde yüz üstü bıraktı kardeşleri var bayağ farklı davranıyor eşime haliyle o da çok kırgın.
Ama benim vicdanım kabul etmiyor çok merhametli bi insanım bu durumumdan dolayı zarar dahi görüyorum.Ama eşimle konuşmayı düşünüyorum annesiyle gidip konuşması için.Barışsınlar gönlüm el vermiyor.
İçinde onu tam olarak affetmezse dahi küs kalmasınlar ölümlü dünya tabi bi de o bi anne hakkı çoktur elbet.
Ben görüşmeyeceğim ama çocuklara da karışmayacağım.Kötu olan ben olayım ne yapalım bu dünyanın kanunu sanırım.
Sizler ne dersiniz peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…