Düzenli Evimiz & Hayatımız

et tırnaktan ayrılmaz. Sen unutamazsın kv nin eşine yaptığını ama esin unutur annesinin kendisine yaptığını.
bence karışma canım bir iki seneye kadar eski düzene bile dönebilirler. ben bu konularda eşlerin karışmasını doğru bulmuyorum. iyisiyle de kötüsüyle de kendi meseleleri. Yarın bisey olsa ilk sana döner oklar.

Teneffus Zili aynen katılıyorum

Valla çok iyi fikir aslında ama ben ne kadar uyabilirim bilemedim

Öyle canım ama eşim benim ailem yok diyor ben gidip konuşmasını isteyeceğim annesiyle.Ne olursa olsun o onun annesi diye böyle düşünüyorum ama o ne tepki verir şimdilik bilemiyorum.Fikrin için teşekkür ederim.☺

konuşulacak bisey olsa oğlu gider konuşurdu. bırak adam kendi kırgınlığı kızgınlığı varken niye gidip konuşsun.
sonra annesine olan sinirini senden çıkaracak çünkü en yakında sen varsın.

zaten barışirlar onlar. ama olay sıcakken gidip konuşsa eşinin gönlü daha çok kırılacak.

Teneffus Zili doğru diyor sıcakken olmaması daha iyi sanki

Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin

Canım bence şu an konuşma bırak eşin kızgınlığını kırgınlığını yaşasın. Aslında kk birinci noteri nin dediğş gibi hiç karışmaman daha doğru ama illa konuşucam diyorsan biraz olaylar soğusun sonra yine istersen konuşursun

Kahvaltı yaptim, oğluma ayrı hazırladım, yaptırdım.
Mutfağı topladım.
Çamaşırları yerine kaldırdım, utulukleri ayarladım, akşam yapacağım.
Banyoyu temizledim.
Kedilerimin kumunu temizledim.
Robota evi süpürtturdum.
Evi havalandirdim.
Yemeğimi yaptım.
Bebekimi dışarı hava almaya çıkardım....

Sonuç olarak işim bitti bundan sonraki her boş vaktim bebeğime ve kendime ayırabilirim

Sana katılıyorum ama ben övünmek için bunu söylemiyorum notercim ama ben çok vicdanlı ve merhametli biriyim yapamıyorum yelkenler fora hemen bende.
Yaş almış insanlar olduğu için karşıdakiler acaba diyorum. Yoksa beni defalarca ağlatmis birisi kendisi ve hiçbirinde de benden özür dilememiş biridir.
Ama bu dünya hayatının gelip geçici olduğunu benimsediğim için birinin üzülmesi beni çok üzüyor.
Arkadaşım gruptan bana birşeyler yazdı ben de bi kaç şey yazdım 3.ü arkadaşım da sen haklısın ama ben birşey diyemiyorum arkadaşa dedi bana telefon açarak.Sonra ben de konuşmayacağım bi süre demistim bana dönüp sen hiç biriyle küser miydin dedi. Merhametli yönüm oldukça baskın yani anlayacağın eşimde benden daha fazla hatta o çok alttan alan birisidir.
Ne düşünüyorum biliyor musun keşke hayatlarına girmeseydim acaba suçlu ben miyim demeye başladım.Acaba boşansaydım anne oğul aile olarak onlar daha mı mutlu olurlardı.

Kuşum sen bu merhamet işini fazlaca abartıyorsun bence. Her şeyin aşırısı zarar olduğu gibi bu da hiç mantıklı bir ruh hali değil inan bana. Ne demek boşansaydim kız, iyi misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…