Düzenli Evimiz & Hayatımız

ne güzel de moral veriyo ciğerimin köşesi 😍😍

duvarlar tamam. fırıni vercez ama çok batmıştı birazcık onu temizledim.
duvarları sildim:)
asperoxum az kaldı:KK70: bugün bi tane daha alayım.
bugün pazar kurulu pazar alışverişi yapsam mı diye düşünüyorum 🥴

buzdolabını temizlemicem. yarına kalsın o yoruldum eğil kalk:)
onun yerine salon kalk gidelim diyo orayi bi toplayıp süpüreyim:)
Çok yorma kendini hepsi aynı gün ağır olur zaten. Pazar yakınsa ihtyaçlarını al iyi olur tabii.

Çok yorma kendini hepsi aynı gün ağır olur zaten. Pazar yakınsa ihtyaçlarını al iyi olur tabii.
sana pazar fotoğrafı göndereyim dur:D
ne kadar yakın gör negom:D

bence de kendimi yormayım kafamda büyüyen yerlerin çoğu bitti çok şükür 🤲🤲 ise gitmemek nasıl iyi geldi anlatamam 😍

Merhaba. Nego Nego son zamanlarda siteye giremedim, girsem bile hemen bakıp çıktım. Kendimi ruhen iyi hissetmiyorum. Eşimle sorunlarımız var. Umarım çözebiliriz ama gelecek pek aydınlık görünmüyor bizim için. Son çırpınışlarımız artık. Her gün etiketlemişsin beni teşekkür ederim. Ben bir süre daha olamayacağım. Kendimi dinlemeye ve toparlanmaya ihtiyacım var. İstersen etiketlerden çıkarabilirsin.
Hakkınızda hayırlısı olsun. İnşallah tüm sorunları çözersiniz. :(

Tüm Evş topladım
5 parça ütü yaptım
Mutfağı topladım
Bulaşık makinesini yerleştirdim kirlileri koydum içine
Halı koltuk örtüsünü serdim
Banyoyu süpürdüm halısını yıkamaya attım
Kargoya gitmem gerek çok sıcak eşim beyde evde ona itelesem keşke :D

Tünaydınn🥰
Ocağı dün gece uyumadan ayrıntılı silmiştim Negocum:) Balkon camlarını sileyim inşallah amin 🙃

Selam canlar bugün baya hamaratttim :)
Mutfak toplandi Ocak lavabo tezgah silindi
Çöpler attırıldı
Balkon dip köşe silindi
Koltuk örtüleri kapı önü paspasi yıkandı
Çamaşır yıkandi
Balkon ve oturma odası cam silindi
Oturma odası dip köşe silindi toz alindi
2 yatak odası dip köşe silindi toz alındı
Giriş misaifr odası WC banyo ve benim oda kaldı o da yarına halim kalmadı ya
Bı takım nevresim de şimdi yıkanıyor :)
Teneffus Zili Teneffus Zili 🥰. Nego Nego

Merhaba kızlar biz hastaneden geldik farenjit olmuş bizim oğlan.Serum takıldı kan idrar tahlilleri yapıldı herşey temiz.
Yalnız kızlar bu bademcik benim canıma tak etti artık oğlanı tanıdık bi kkb dr.una götürcem inş.o gerekli görürse bu bademcikleri bu yaz aldıracağım okula başlamadan önce.Yinede en hayırlısı olsun inş.🙏

Merhaba kızlar biz hastaneden geldik farenjit olmuş bizim oğlan.Serum takıldı kan idrar tahlilleri yapıldı herşey temiz.
Yalnız kızlar bu bademcik benim canıma tak etti artık oğlanı tanıdık bi kkb dr.una götürcem inş.o gerekli görürse bu bademcikleri bu yaz aldıracağım okula başlamadan önce.Yinede en hayırlısı olsun inş.🙏
cok gecmis olsun tekrar bademcik ameliyati icin en az 4 yas s
diyorlar sanirim

Günaydın kızlar..Oğlan tekrar ateşlendi dün kuran kursuna başlattık orada soğuk meyve suyu içmiş sonuç bu.Kardeşimi arayıp acile götürmesini isteyeceğim. Antibiyotiğini kullanamamıştık dolapta bozuldu ilaç bozulmuştur diye veremedim.Çünkü çok sıcak bizim burası bakalım tekrar antibiyotik yazmak gerekecek.😐
Canimmmm çok geçmiş olsun ,🥺ah bu çocuklar umarm kısa zamanda iyileşir toparlar 🥺

Evet ya bademcik çok sık rahatszlaniyosa aldırmak daha mantıklı doktor daha iyi bilir yine de cnm cok geçmiş olsun tekrar ☺️🌺

Back
X