Sağol canımNegooooom geçmiş olsunn negooooooooo
Yavrum hasta onla ilgileniyorum, iş güç işte.
Allah şifa versin canlar geçmiş olsun benimkilerin de burnu akıyor keyifsizlerKüçük kızım hasta dünden beri belliydi zaten gece dr götürdüm boğazı başı ağrıyor halsiz yatıyor.
Mecbur iş güç yapılcak
Çok geçmiş olsun kuzuya,havalar çok sıkıntılı bir soğuk bir sıcak biz bile etkileniyoruz çocuklar ne yapsinKüçük kızım hasta dünden beri belliydi zaten gece dr götürdüm boğazı başı ağrıyor halsiz yatıyor.
Mecbur iş güç yapılcak
Size de geçmiş olsun badicimAllah şifa versin canlar geçmiş olsun benimkilerin de burnu akıyor keyifsizler
Allah razı olsun canım misafirim de var çocukların bu hali ekstra beni yorduSize de geçmiş olsun badicim
Aa geçmiş olsun Bonus salgın mı acabaKüçük kızım hasta dünden beri belliydi zaten gece dr götürdüm boğazı başı ağrıyor halsiz yatıyor.
Mecbur iş güç yapılcak
Ahh Allah yardımcın olsun. Üst üste gelmesi kötü olmuşAllah razı olsun canım misafirim de var çocukların bu hali ekstra beni yordu
Geçmiş olsun canım. Antibiyotiğe başladık maalesef.Allah şifa versin canlar geçmiş olsun benimkilerin de burnu akıyor keyifsizler
Allah kolaylık versin canım.Allah razı olsun canım misafirim de var çocukların bu hali ekstra beni yordu
İyi akşamlar ben de bi çay yapıp deneme çözeceğimİyi akşamlar kızlar çayımı aldım Güldür güldür izliyorum bu ara sardım yine çok güldürüyor beni.Hep iyi gelir izlemek
Allah zihin açıklığı versinİyi akşamlar ben de bi çay yapıp deneme çözeceğim
terliksuu bak kk birinci noteri profile yazdı ama sen göremezsin girmiyorsun ki
Doğuracak kadın düşün ne kadar zamandır yoksun . Bu kadar vefasız olamazsın...
Özlendin hem de çok
Canları sağolsun Allah razı olsun canım cümlemize inşallahAhh Allah yardımcın olsun. Üst üste gelmesi kötü olmuş
Toparlanır inşallah kısa zamandaGeçmiş olsun canım. Antibiyotiğe başladık maalesef.
Hepimize inşallah canım çok sağolAllah kolaylık versin canım.
Çok sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?