Düzenli Evimiz & Hayatımız

İyi akşamlar kızlar 🤗
Bugünü kendime ayırdım,bebiş ogle uykusuna yatar yatmaz evi,işleri öylece bırakıp çıktım hemen dışarıya. Alışveriş merkezine gittim gezdim,kişisel bakım ihtiyaçlarım vardı onları aldım biraz dolaşıp geldim eve. Yemeği de dışarıdan söyledik. Yemek sonrası mutfakta bulasiklar var onları makineye yerleştirip mutfağı toplarım. Sonra akşam akşam eşim evde diye kaloriferleri sileyim diyorum o da çıksın aradan.
Banyo temiz,bir tane utulenecek gömlek var onu yapayım madem ödev (gücüm yeterse yaparım yatmadan)
Dışarıya çıkmak iyi geldi baya tüm evi temizlerim bebeler olmasa 😅
 
Nego Nego çocuklarla film bakalım dedik olmadı pc yi açmak istemedim ne tivibu da ne netfilikste birlikte izlenecek bişey bulamadık.
Senin denk geldiğin olursa bana dermisin gülo?

Teli almayınca boş duramadım otururken barbilere yorgan yastık ördüm arz ederim senide öperim hocam :KK15:
Biz yine Jurassic park ve Hary Pottera başladık 🤣
 
Merhaba kızlar..Çay demlerken 4 parmağımı yaktım kaynayan suyu döktüm.Suya tuttum tahinin yağını sürdüm ama iş güç beklemede tabi ama eşim evde bebiş durur inş.
Kafamı toparlayamıyorum kafam dağınıkken elimi de yaktım.:kızgın:kızlar arabamızı da sattık su an piyasa yüksek alamaz gibi de eşim.Bazen daralınca çıkardık.Paramızı da alamadık ev icin önden verilmişti kişi tanıdık verecek ama ne zaman bakalım.
Oğlan yukarı çıkmak istiyor ben istemiyorum ama yinede izin veriyorum.:KK51:Büyüyünce kendisi anlayacaktır zaten.
Ahh içim daraldı yine hakkınızı helal edin belki de can sıkıyorum bu konuları açarak.🙄
Geçmiş olsun
 
Back
X