Sen de biliyorsun
Ne yazayım ki bura da gaza getirmiyorsa ben ne edemBana niye cevap atmadin kiz. Tembellik ten konu açayım dedim açmadım. Seviliyorsun duamdasin ❤
Sağlığın daha önemli canımBanyo dolaplarını düzenlerim bugünkü ödevim olsun zira kimyasal olan temizlik ürünlerini ayıracağım yani hepsini
Rahatsızim valla az birazNe yazayım ki bura da gaza getirmiyorsa ben ne edem
Esma mı okusan bunun için
Sağlığın daha önemli canım ❤
Gözün aydın canım. Yarın biraz duzelirsem maratona çıkalılim mi. Kocan iş yaparsan bir şey der mi kiBenim iki odada tv ve ünitesi var silen e kadar canım çıktı ama sildimçamaşırlari katladim kaldırdım kızın dolabını her defasında düzeltiyorum yine dağıtıyor kapıları sildim komple odaları süpürdum yine oğlumu yıkadım yeni oturdum ama bitmedi daha yemek var oyy yarın bide eşim 2 gün evde yılbaşı tatili
Sen iyi olda çıkalım canımGözün aydın canım. Yarın biraz duzelirsem maratona çıkalılim mi. Kocan iş yaparsan bir şey der mi ki
İnşallah yarına biraz toparlanirim. Bugün yataktaydim. Basit birşey ama beni yatırdı. Yarına iyi olacam inşallah bomba gibi geliyorumSen iyi olda çıkalım canımyok hiç bişey demez sadece oğlunu al durmuyor, kızına bak dolabı döktü ,bi haber izletm ediniz, boşver heryer temiz zaten bi çay koyda içelim, nereye gitsek gezmeye acaba der yardım eder aslında ama sürekli tepemde ben iş yaparken ayağıma dolanır ondan hoşlanmıyorum
Dikkat et kendineİnşallah yarına biraz toparlanirim. Bugün yataktaydim. Basit birşey ama beni yatırdı. Yarına iyi olacam inşallah bomba gibi geliyorum
Sağol canım öyle mutlu oldum ki şuan . Yetersiz misim gibi hissediyorum kendimi bugün. Allah razı olsunDikkat et kendineallah şifa versin çok geçmiş olsun iyice ıyiles boşver temizliği 3 çocukla bence gayet bomba gibisin massallahhhhhhhh
Saçmalama ne yetersizliği ben şayet imreniyorum sana, ben 2 çocukla huni takıp gezecem az kaldı sen 3 çocuk bide prenses koca ne yetersizliği sabah kalkarken ben muhteşemim de öp bebeklerini yapabildiğin kadar yap ev işi kalan kalsın bide yemek oldu bittiSağol canım öyle mutlu oldum ki şuan . Yetersiz misim gibi hissediyorum kendimi bugün. Allah razı olsun
Hepsi bitti mi? Hani bi hoca devam istiyordu hallettin mi canım?Parmağımı açtırdım ama hala ağrıyor.
Sınavlarım bitti bitirme tezini yetiştirmeye çalışıyorum.
Tamam canım benim için sorun yok ki, sen üzülüyorsun boşuna
Eline sağlık canımBenim iki odada tv ve ünitesi var silen e kadar canım çıktı ama sildimçamaşırlari katladim kaldırdım kızın dolabını her defasında düzeltiyorum yine dağıtıyor kapıları sildim komple odaları süpürdum yine oğlumu yıkadım yeni oturdum ama bitmedi daha yemek var oyy yarın bide eşim 2 gün evde yılbaşı tatili
Yat yat ne olacak böyle rosUzun bir süre yattıktan sonra
Kahvaltı yapıp kendime geldim
Mutfağı toparladım
Bulaşık makinesini çalıştırdım
Ortalığı toparladm
Çocukların odasını toparladım
Bir daha yattım
Şimdi anneme geldim yemekler ondan
Ohh miss sonra gene yatış
Bu konuyu görünce gıcık oluyorum topiktekii herkesin evi mis gibiymiş bi benimki dağınıkmış böyle
Eline sağlık canım maşaallahEve geldim
Poğaça yaptım
Mutfağı topladım
Çamaşır attım, serince ikinci makine atılacak
TV ünitesini düzenledim, birkaç evrak çıktı atılacak
Banyo dolabını kontrol ettim, düzenledim
Kalıp sabundan sıvı sabun yapmayı denedim, bakalım nasıl olacak
Dinleniyorum artık biraz
Taşınma imkanın yok mu canımMoralim acayip bozuk şu sıra. Buraya taşındığımızdan beri her kış aynı şeyi yaşıyoruz. Alt kat boş Üst kat komşum ısının hepsini çekiyor.Açmıyorlar kombiyi ya halbuki 3 aylık bebeği var. Diyeceksiniz ki nereden biliyorsun yakmadığını. Ev 23 dereceydi sonra 20 ye düştü ben kombiyi 45 ten 55 e aldım çocuk ve eşim hastalanınca 22 oldu derece 2 gündür de felaket bir soğuk var bugün yine 20 derece olmuş ev çocugun yüzü buz gibi giydirdim kat kat ama çare yok.
Geçen senede ben kombiyi son ayarda yaktım ev 18 dereceydi. Bu sene bebeği oldu ısınırım diye sevinirken yine kat kat giyiniyoruz.
Bizene diyebilirsiniz ama yazayım dedim ne yapacağımı bilemiyorum kış gelince.
Böyle 12 den vururum hedefiGece yatarken evi toplu bırakmak hayat kurtarıyormuş.
Sabah yatakları topladım çay koydum kv aradı bana geliyorlarmış halbuki dün gece oradaydık hastanede işleri erken bitmişmişmiş. Az önce gittiler hiçbir iş yapamadım. Yarında gelebilirlermiş. Ay hiç istemiyorum ya. Geleceklerini söylemeseler daha iyi hissediyorum kendimi stres yapmıyorum Öfff şimdi sabahlar olmaz.
Ödevler de tam ihtiyaçtan gelmiş yine.
Kiralar aldı başını gitti burası uygun diye tuttuk ev sahibi tanıdık öyle sıkboğaz eden biri değil. Manzarası falan da var.Taşınma imkanın yok mu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?